Neler Yeni

NetKargo Güvenilir mi?

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,943
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Öyle bir kargo mu varmış?

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Muhammet Ali Aykanat

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
İstanbul büyük yer belki orda fazladır ben aradığımda en geç 18:00 elinde olur bugün dedi olmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Varmış ne yazıkki
Neden ne yazik ki? Gelecek işte neden dolandırılasın, itopya dolandırıcı firma ile anlaşmaz.

GencayRS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Gencal Yenisoy
İtopyadan bir sistem aldım ve kargo seçeneği sunmadı direkt net kargo adında bir kargo şirketiyle ise başladı siparişi 13 ocakta verdim 15 ocakta falan kargo İstanbul çıkışı Balıkesir arasındaydı neyse bugün ayın 17 sinde kargo oturduğum ilde dağıtımda da gözüküyor saat 10:30 dan beri ama hala gelmedi saat 18:30 bu arada müşteri hattını saat 4 gibi aramıştım kargonuz en geç saat 18:00 da elinizde olur demişti ama olması tekrar aradım şimdi ama müşteri temsilcisi yok mesai bitmiş . Daha önce bu kargo markasını kullanan ve tecrübeliyen oldumu olduysa yardımcı olursa çok sevinirim. İtopya ya güvenerek sistem aldım inşallah dolandırılmam.
aynı gün aldım 15'inde geldi hdmi to vga dönüştürücüm yok onu da aynı gün amazondan sipariş ettim aras kargo paketi kaybetti sanırım yatıyor şuan pc kullanamıyorum :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynı gün aldım 15'inde geldi hdmi to vga dönüştürücüm yok onu da aynı gün amazondan sipariş ettim aras kargo paketi kaybetti sanırım yatıyor şuan pc kullanamıyorum :D
yer ankara/elmadağ bu arada

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
Geç gelmesi sıkıntı değil aradım 18:00 elinde olur dedi ama olmadı kaygım kargonun zarar görmesi veya dolandırılmak
dostum hiçbir zaman kesin bilgi veremezler sana onu söylemesi yanlış. İtopya o amaçlı şirketle çalışsaydı şu an piyasada ( bana göre) en iyisi olmazdı. Ayrıca bugün kasa monitör ekipman toplam 25K lık eşyaları cillop gibi getirdiler.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İtopyadan aldım diyorsun dolandırılma ihtimalin çok düşük. Ürün geldiğinde kutuya çok dikkatli bak ona göre teslim al.

Hakan06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Hakan Keser
söyledikleri tarihte getirmiyorlar. UPS'dan sonra o kadar kötü geldiki anlatamam. Saat 23.37 hala dağıtımda gözüküyor. Bulunduğum ile saat 11.00 da gelmiş ve 14.37 'de dağıtıma çıkarmışlar. Getircekler heralde 5 dk içinde :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Berkay Çiftçi
İtopyadan bir sistem aldım ve kargo seçeneği sunmadı direkt net kargo adında bir kargo şirketiyle ise başladı siparişi 13 ocakta verdim 15 ocakta falan kargo İstanbul çıkışı Balıkesir arasındaydı neyse bugün ayın 17 sinde kargo oturduğum ilde dağıtımda da gözüküyor saat 10:30 dan beri ama hala gelmedi saat 18:30 bu arada müşteri hattını saat 4 gibi aramıştım kargonuz en geç saat 18:00 da elinizde olur demişti ama olması tekrar aradım şimdi ama müşteri temsilcisi yok mesai bitmiş . Daha önce bu kargo markasını kullanan ve tecrübeliyen oldumu olduysa yardımcı olursa çok sevinirim. İtopya ya güvenerek sistem aldım inşallah dolandırılmam.
dolandırılmak gibi bir şüphen olmasın kargo zararb görmüş olabilir kargoyu açarken kuryeyi biraz beklet kutuda büyük bir ezik çökük yırtık varsa tutanak tutdur geri gönder

Mert555

80+ Bronze
Ups ile ayrıldı mı itopya? Yoksa kargolarına NetKargo mu eklendi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,114
Üyeler
163,947
Son üye
Ersincan35
Top Bottom