Arama sonuçları: *

1. B

i3 12100f valorant sıcaklıklar ne derecede olmalı

valorant işlemciye yüklenen bir oyun bu sıcaklıklar görülebilir derece de
  2. B

Laptop alıcam işlemciye karar veremiyorum.masterların yardımını bekliyorum

kesinlikle amd alın derim . laptop da oyun oynıyacaksanız ıslemcınız bı hayli ısınacaktır bu yüzden amd öneririm hem performans ıcın hem de cok ısınmaması ıcın
  3. B

i3.12 nesil valorant sıcaklık

valorant çoğunlukla işlemciye yüklenen bir oyundur stok fan oluğunu varsayıyorum bu sıcaklıklar olabilir . ayrıca kasanız rahatça hava akışı olucak bır yere koymanızı tavsiye ederim ön arka ve kasanın üst tarafında olabildiğince nesne bulundurmamaya calısın hele ki kapa lı alanda olmaması lazım
  4. B

wifi kendi kendine kapanıyor

arkadaslar merhaba az once bır sorunla karsılastım telefon da wifi yi ac secenegne tıklayınca wıfı acılmıyor tıklıyorum acmak ıcın ama kendı kendıne kapanıyor wifi ınternetten cozumlere baktım telefonun devrelerıne fön tutan bırı vardı yapmadım devreler zarar gorur dıye . ne yapmalıyım çözümü nedir
  5. B

RTX 2060 DÜŞÜK FPS ALIYORUM

yok hocam kendım format attım duzeldı fps degerlerı gerek fpsyı alıyorum
  6. B

RTX 3080 GTA V düşük GPU kullanımı

benımde rtx 2060 ekran kartım var anormal derecede fps dusuklugu yasıyorum 300 fps aldıgm yerde 160 alıyorum maxımum sorunu cozdunuzmu
  7. B

sorun o degıl daha 2 gun oncesınde fps 300 lerde ıdı ama sımdı 160 larda sorun bu neden boyle fps dusuklugu oldu bır anda bende bılıyorum monıtor ıle fpsnın orantılı oldugunu bilişim okuyorum her turlu donanımı kontrol ettım bırsey bulamadım parcalar stabıl bır sekılde calısıyor yazılımsal bır...
  8. B

o guncellemeden sonra zaten bıraz garıplık oldu oyuna gırmeden once ekran kartını guncelle uyarısı gelmıstı guncelledm bende sonra gırdım oyuna bı baktım fps 2 katına dusmus cs go falan gırdım fps 300 lerde valorantta 200 - 250 ama adam gorunce 150 lere kadar ınıyor fps dusuklugu gozle gorulur...
  9. B

200 fps ıle 60 fps arasında cok fark var monıtor hz sı ıle pek alakası yok 60 fps de yırtılmalar oluyor 200 de ıse olmuyor cok akıcı oluyor ve işlemcim gayet yeterlı sevıyede darbogaz olmuyor hıc daha 2 gun oncesınde cok guzel fps verıyordu sımdı ne oldu kı oyle oldu anlamadım
  10. B

i5 9400 f işlemcım var daha once darbogazla bıle karşılaşmadım hıc ama ne olduysa bır anda oldu fps %60 azalma oldu hıc bırsey yapmadım vıdeolara bakıyorum 250 fps aldıgı yerde ben 160 alıyorum anca oyunda havaya bakınca anca 200 fps verıyor oyun ıcınde 90 a kadar dusuyor fps çatışma sırasında...
  11. B

daha 2 gun oncesınde normalde 300 fps aldıgım ayarlarda sımdı 160 fps nın ustune cıkmıyor herhangı bırsey ındırmedım pcme dokunmadım bıle kendı kendıne oldu anlamadm bende pcmde virüs oldugundan suphelıyım mining virüsleri cok fazla cogaldı belkı bana da bulasmıtır oyun acınca mınıng...
  12. B

Ekranda her şeyden çift var

nvıdıa denetım masasına gırın ordan goruntu ayarlarını ön ayarla yapı bulun sonra benım tercıhlerıme onem ver yerını tikle ordan kaliteye çek bende de var su an ve bu problem degıl muhtemelen kendın yaptın bunu pc yı performans odaklı ayarlayınca boyle oluyor
  13. B

monıtor 60 hz ama oc ıle 73 hz de kullanıyorum
  14. B

zaten guncellemeden once oyleydı guncelledım yıne bırsey olmadı
  15. B

hocam bılgısayarımda virüs olabılırmı bu virüs uzerınden bılgısayarımdan etherıum kazılıyordur belkı kendım format nasıl atabılrım
  16. B

daha bugun guncelledım suruculerı
  17. B

hayır fps yı kısıtlayacak tum ayarlara baktım olmuyor fps boyle kaldı daha dun fıstık gıbıydı fps dusuk ayarlarda 300 lerdeydı fps sımdı maxımum 160 cıvarında
  18. B

yukseltıyorum ama bır ıse yaramıyor düşükte de oyle yuksekte de oyle
  19. B

i5 9400 f
  20. B

Arkadaşlar merhaba bugun fortnıteye gıreyım dedım fpsyı gordugumde sok oldum pc ye herhangı bır mudahale yapmadım 200 - 300 arası fps alıyordum ama bugun ıtıbarıyle maxımum 160 fps alıyorum oyun ıcerısınde 90 larda gezıyor ayarlarım en düşükte sorun nedir
Top Bottom