Neler Yeni

RTX 2060 DÜŞÜK FPS ALIYORUM

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
monıtor 60 hz ama oc ıle 73 hz de kullanıyorum
Peki yine konuyla bağımsız bu sorum:
73 FPS üstü alıyorsan zaten ekranda farklı bir şey göremeyeceksiniz. 73 FPS alıyormuş gibi görünecek, çünkü monitörün kapasitesi o kadar.
Hz değeri yüksek monitör almadan daha çok FPS değerini elde edince nasıl bir fark olacak?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
barıs ozturk
73 FPS üstü alıyorsan zaten ekranda farklı bir şey göremeyeceksiniz. 73 FPS alıyormuş gibi görünecek, çünkü monitörün kapasitesi o kadar.
Hz değeri yüksek monitör almadan daha çok FPS değerini elde edince nasıl bir fark olacak?
daha 2 gun oncesınde normalde 300 fps aldıgım ayarlarda sımdı 160 fps nın ustune cıkmıyor herhangı bırsey ındırmedım pcme dokunmadım bıle kendı kendıne oldu anlamadm bende pcmde virüs oldugundan suphelıyım mining virüsleri cok fazla cogaldı belkı bana da bulasmıtır oyun acınca mınıng yapıyordur bılemıyorum format atmayı denıycem cunku donanımsal bır sorun olamaz

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Saçma.
İşlemci düşük ama sistemde anormallik var fps düşük.
Mesaj otomatik birleştirildi:

daha 2 gun oncesınde normalde 300 fps aldıgım ayarlarda sımdı 160 fps nın ustune cıkmıyor herhangı bırsey ındırmedım pcme dokunmadım bıle kendı kendıne oldu anlamadm bende pcmde virüs oldugundan suphelıyım mining virüsleri cok fazla cogaldı belkı bana da bulasmıtır oyun acınca mınıng yapıyordur bılemıyorum format atmayı denıycem cunku donanımsal bır sorun olamaz
Ssd nedir ? Ve işlemci yükseltin.

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Bitdefender ve Kaspersky sırayla yükleyip bilgisayarı tam taramadan geçirin. İkisini aynı anda yüklemeyin. Sistem dosyalarına kadar tarasınlar.

Saçma olan ne? 300 FPS ile 73 Hz monitör mü yoksa benim söylediğim mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
barıs ozturk
Saçma.
İşlemci düşük ama sistemde anormallik var fps düşük.
i5 9400 f işlemcım var daha once darbogazla bıle karşılaşmadım hıc ama ne olduysa bır anda oldu fps %60 azalma oldu hıc bırsey yapmadım vıdeolara bakıyorum 250 fps aldıgı yerde ben 160 alıyorum anca oyunda havaya bakınca anca 200 fps verıyor oyun ıcınde 90 a kadar dusuyor fps çatışma sırasında 90 larda gezmesı cok kotu gt 1030 ekran kartım vardı eskıden o ekran kartım bu kadar fps verıyordu anca rtx 2060 boyle vermesı cok fazla anormal ve ayarları en düşükte oynamama ragmen bu kadar az verıyor oynadıgım oyun fortnıte

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bitdefender ve Kaspersky sırayla yükleyip bilgisayarı tam taramadan geçirin. İkisini aynı anda yüklemeyin. Sistem dosyalarına kadar tarasınlar.

Saçma olan ne? 300 FPS ile 73 Hz monitör mü yoksa benim söylediğim mi?
Saçma olan şu
Sistem anormal şekilde düşük fps veriyor.
Siz zaten monitör 73hz ne fark eder diyorsunuz.

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Saçma olan şu
Konuyla bağımsız diye belirttim. Bunu niye birbiriyle bağlıyorsunuz? FPS ile ilgili kısma bir şey demedim ben. Kaybı varsa elbette anlayanlar yardımcı olup FPS artırsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
barıs ozturk
Saçma olan şu
200 fps ıle 60 fps arasında cok fark var monıtor hz sı ıle pek alakası yok 60 fps de yırtılmalar oluyor 200 de ıse olmuyor cok akıcı oluyor ve işlemcim gayet yeterlı sevıyede darbogaz olmuyor hıc daha 2 gun oncesınde cok guzel fps verıyordu sımdı ne oldu kı oyle oldu anlamadım

F.A. Idoll

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
9400F 2060'a yetebilecek kapasitede bir işlemcidir. Sorununuz pek çok şeyden kaynaklanıyor olabilir.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
200 fps ıle 60 fps arasında cok fark var monıtor hz sı ıle pek alakası yok 60 fps de yırtılmalar oluyor 200 de ıse olmuyor cok akıcı oluyor ve işlemcim gayet yeterlı sevıyede darbogaz olmuyor hıc daha 2 gun oncesınde cok guzel fps verıyordu sımdı ne oldu kı oyle oldu anlamadım
monitöre oc yaptıkdan sonra mı fps düştü ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
barıs ozturk
Hocam yeni güncellemeden dolayı olabilir mi? 14Gb güncelleme geldi dün.
o guncellemeden sonra zaten bıraz garıplık oldu oyuna gırmeden once ekran kartını guncelle uyarısı gelmıstı guncelledm bende sonra gırdım oyuna bı baktım fps 2 katına dusmus cs go falan gırdım fps 300 lerde valorantta 200 - 250 ama adam gorunce 150 lere kadar ınıyor fps dusuklugu gozle gorulur sekılde rahatsız edıcı aldıgım fps az degıl ama rtx 2060 lı bır pc de az

hayır 3 yıldır monıtorum boyle oc lı zaten 60 hz ye aldıgım zamanda boyle fark yok

hayır 3 yıldır monıtorum boyle oc lı zaten 60 hz ye aldıgım zamanda boyle fark yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,887
Üyeler
167,899
Son üye
WilliamCu
Top Bottom