Arama sonuçları: *

1. D

4000 TL bandında telefon önerisi

Hocam telefondan memnunum. Bataryası gayet yeterli bir günü rahat bir şekilde geçirebiliyorum. Ekranı boyutu ve görüntü kalitesi güzel. Kamerası bu zamanki ortalama telefonlara göre gayet yeterli ışık olmayan ortamda kamerası güzel dış çekimlerde de gayet yeterli zaten a52 kamera konusunda gayet...
  2. D

Telefonu yaklaşık 3-4 gündür kullanıyorum yorumlarım şu şekilde. Bataryası gayet yeterli geliyor çok fazla oyun oynamadığım için de olabilir ama bir günü 20 şarj ile kapatabiliyorum 3/4 saat oyun oynama rağmen. Ekran konusunda alışamadığım noktalar var ama ekranı gayet akıcı ve güzel görüntü...
  3. D

Samsung Galaxy A52 sipariş verdim telefon elime geçince izlenimleri yazarım yardımlarınız için teşekkür ederim
  4. D

Yardımın için eyvallah kanka en iyi cevap olarak nasıl raporlanıyor bilmiyorum maalesef
  5. D

8 gb
  6. D

Redmi Note 10 Pro ile a52 arasında kaldım son kez yardımcı olabilir misiniz bu konu hakkında
  7. D

Hocam a32 ile arasında pek fark yok gibi a32'nin fiyatı baktığımız zaman daha düşük a32 ile arasında ne kadar fark var ve bu fark çok fark yaratır mı ?
  8. D

O işlemcideki bi tık düşüklük çok oyun oynamadığım için önemli değil o zaman.
  9. D

Çok yüksek grafiklerde oyun oynamıyorum pubg falan ama ufak tefek oyunlar oynuyorum. -Telefon şarjının uzun ömürlü olmalı -Kamerası iyi olmalı.
  10. D

Hocam yukarıda yazmayı unutmuşum alacağım telefonu uzun süre kullanmayı düşünüyorum (şu an ıphone kullandığım için bu konuda fazlasıyla memnun kaldım) ve telefonlarla aram uzak bu telefonu temiz kullanırsam uzun süre kullanabilir miyim.
  11. D

5 yıldır ıphone 6s plus kullanıyorumtelefondan sıkıldım telefon değiştirmeyi düşünüyorum bu fiyat bandında telefon önerir misiniz ?
  12. D

TUF GAMING VG259QR monitörüm var G-SYNC özelliği hakkında yardım

Açık ama hala aynı şekilde.
  13. D

evet eski monitörüm 60 hz ve kötü bir monitördü şu anki monitörümde ilk geçtiğimdeki performansından çok memnundum fakat son 1/2 haftadır sanki oyunda yırtılma oluyor gibi fps değerlerime bakıyorum(rocket league'de) 300 üstü ve oyunun görüntüsü temiz gelmiyor gözüm alıştığı için mi diyorsunuz...
  14. D

Hocam doğrulanmış değil yazısı beni sanki görüntüde sorun oluyormuş gibi hissettiriyor psikolojik mi bilmiyorum ama ilk aldığımda oyunlardaki akıcılık artık yokmuş gibi geliyor oynadığım oyunlarda genel olarak fpsim 200 üstünde ama sanki akıcı gelmiyor gibi geliyor.
  15. D

Arkadaşlar ekran kartım nvıdıa G-SYNC özelliğini açmaya çalışıyorum fakat böyle bir şey yazıyor şu an açık oluyor mu bu özellik ?
  16. D

Bu iki monitör arasında kaldım hangisini önerirsiniz ?

Fps oyuncusuyum acaba dediğiniz ürünün linki var mı ?
  17. D

Evet ikiside pahalı fps oyuncusuyum bu fiyat sınırında 144 hz bulabildim gönül isterdi 240 hz almak ama fiytatlar çok daha pahalı bende 144 yerine 165 hz alayım dedim bilmiyorm ne kadar fark olur 1615801163 Pivot özelliği arıyorum monitörde :(
  18. D

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-24-5-vg259qr-tuf-gaming-1ms-165hz-freesync-ve-g-sync-gaming-monitor.html#urun-ozellikleri https://www.vatanbilgisayar.com/asus-24-vg248qg-1ms-full-hd-165hz-g-sync-hdmi-dp-gaming-monitor.html#
  19. D

Kullandığım sistemi update mi edeyim yoksa yeni bilgisayar mı almalıyım ?

Hocam şu an evde bolca vakit geçirdiğimiz için oyunlara fazla zaman ayırıyorum ve şu anki bilgisayar fiyatları uçmuş o attığınız sistem ile benim attığım arasındaki performans farkı veya ikisininde uzun ömürlük olarak bakıldığı zaman hangisini almak daha mantıklı çünkü yaklaşık 8000 TL bütçem...
Top Bottom