Neler Yeni

Kullandığım sistemi update mi edeyim yoksa yeni bilgisayar mı almalıyım ?

Dlmxin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emirhan Arabacı
Elimdeki sistem
ekran kartı : rx480 8gb sapphire
anakart : b150m pro gaming
işlemci : i5 7400 3Ghz
ram : 1 tane 8 gb 2133mhz
monitör : AOC 21.5 inç 60hz (modelini unuttum)
Sistemimin performansı yeterli gelmiyor bu sistemi yükseltmek mi daha mantıklı ? (yükseltirsem hangi parçaları değiştirmem lazım) Yoksa bu sistemi almayı düşünüyorum https://inventus.com.tr/dedicated/elraenn/elraenn_jugularis.aspx fakat bu zamanda bilgisayar alınır mı alınmaz mı kafam çok karışık bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz şimdiden teşekkürler.

RTS10

80+ Bronze
Hocam elinizdeki ile fiyatlar düşünceye kadar idare edin sonra yeni sistem alın bu sistem yükseltilmez.
Hemen alacaksanızda şu daha iyi
Parva 1650s.PNG

Dlmxin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emirhan Arabacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam elinizdeki ile fiyatlar düşünceye kadar idare edin sonra yeni sistem alın bu sistem yükseltilmez.
Hemen alacaksanızda şu daha iyiAlıntıyı görüntüle
Hocam şu an evde bolca vakit geçirdiğimiz için oyunlara fazla zaman ayırıyorum ve şu anki bilgisayar fiyatları uçmuş o attığınız sistem ile benim attığım arasındaki performans farkı veya ikisininde uzun ömürlük olarak bakıldığı zaman hangisini almak daha mantıklı çünkü yaklaşık 8000 TL bütçem var şu anda eğer attığınız sistemi alırsam yanına 144hz monitör de çekebilirim eğer jugularis daha ömürlü derseniz onu alırsam monitörü 2/3 sonra alabilirm şu an hangisi daha mantıklı tabikide o kadar bilgim olmadığı için size sormak istedim.

RTS10

80+ Bronze
Hocam şu an evde bolca vakit geçirdiğimiz için oyunlara fazla zaman ayırıyorum ve şu anki bilgisayar fiyatları uçmuş o attığınız sistem ile benim attığım arasındaki performans farkı veya ikisininde uzun ömürlük olarak bakıldığı zaman hangisini almak daha mantıklı çünkü yaklaşık 8000 TL bütçem var şu anda eğer attığınız sistemi alırsam yanına 144hz monitör de çekebilirim eğer jugularis daha ömürlü derseniz onu alırsam monitörü 2/3 sonra alabilirm şu an hangisi daha mantıklı tabikide o kadar bilgim olmadığı için size sormak istedim.
Tekrar söylüyorum beklemenizi öneririm dişinizi sıkın fiyatlar düşsün çok daha iyi bir sistem alabilirisiniz. Ama illa alacaksanız
buda olabilir. Pollux 3T-10 | Game Garaj SSD yi çıkardım bunu alınca Patriot Burst 240 gb Toplam 4800 TL ediyor
Ekran Alıntısı.PNG

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,165
Üyeler
168,396
Son üye
Tunakyll
Top Bottom