Hocam doğrulanmış değil yazısı beni sanki görüntüde sorun oluyormuş gibi hissettiriyor psikolojik mi bilmiyorum ama ilk aldığımda oyunlardaki akıcılık artık yokmuş gibi geliyor oynadığım oyunlarda genel olarak fpsim 200 üstünde ama sanki akıcı gelmiyor gibi geliyor.Hocam bende de aynı monitör var. Şuan açık kapatmak istediğinde üstteki tiki kaldırırsın.
İlk aldığında 60hz ve dandik bir ekrandan geçtin muhtemelen , şu an gözün alıştıHocam doğrulanmış değil yazısı beni sanki görüntüde sorun oluyormuş gibi hissettiriyor psikolojik mi bilmiyorum ama ilk aldığımda oyunlardaki akıcılık artık yokmuş gibi geliyor oynadığım oyunlarda genel olarak fpsim 200 üstünde ama sanki akıcı gelmiyor gibi geliyor.
evet eski monitörüm 60 hz ve kötü bir monitördü şu anki monitörümde ilk geçtiğimdeki performansından çok memnundum fakat son 1/2 haftadır sanki oyunda yırtılma oluyor gibi fps değerlerime bakıyorum(rocket league'de) 300 üstü ve oyunun görüntüsü temiz gelmiyor gözüm alıştığı için mi diyorsunuz bilgisayarla veya monitörle alakalı bir durum var mıdır ?İlk aldığında 60hz ve dandik bir ekrandan geçtin muhtemelen , şu an gözün alıştı![]()
Vsync açıp öyle dener misin? Fazla FPS yırtılma yapabiliyorevet eski monitörüm 60 hz ve kötü bir monitördü şu anki monitörümde ilk geçtiğimdeki performansından çok memnundum fakat son 1/2 haftadır sanki oyunda yırtılma oluyor gibi fps değerlerime bakıyorum(rocket league'de) 300 üstü ve oyunun görüntüsü temiz gelmiyor gözüm alıştığı için mi diyorsunuz bilgisayarla veya monitörle alakalı bir durum var mıdır ?
Açık ama hala aynı şekilde.Vsync açıp öyle dener misin? Fazla FPS yırtılma yapabiliyor