Arama sonuçları: *

1. RowRayN

Facebook hesabım kilitlendi ve açılmıyor

Selam arkadaşlar, 19 Aralıkta Facebook hesabım kilitlendi ve açılmıyor. Daha önce giriş yaptığım 4 farklı cihazdan denememe rağmen yine de açılmıyor. Hepsinde aynı uyarıyı veriyor. Başka bir yöntem de söylemiyor, tek yöntem olarak ekteki yazanı söylüyor. O da işe yaramıyor. Ne yapmalıyım?
  2. RowRayN

Facebook hesabım durduk yere kilitlendi ve açılmıyor

Selam arkadaşlar 19 aralıkta facebook hesabım kilitlendi ve açılmıyor daha önce giriş yaptığım 4 farklı cihazdan denememe rağmen yinede açılmıyor hepsinde aynı uyarıyı veriyor başka bir yöntemde söylemiyor tek yöntem bu o da işe yaramıyor ne yapmalıyım
  3. RowRayN

AMD Driver UnderVolt Dosyasını Yüklemiyor.

Arkadaşlar herkese iyi forumlar, dün bilgisayarıma format attım sonra ekran kartı driver'ını yükledim yaklaşık 2 yıldır kullandığım bir undervolt dosyam vardı driverdan içe aktar deyince otomatik olarak yüklüyordu fakat format attıktan sonra ne yaparsam yapayım yükleyemedim sürekli ekteki...
  4. RowRayN

Şifremi ve E-postamı doğru bildiğim halde google hesabıma giriş yapamıyorum.

Google supportta canlı iletişim aracı yok dostum sadece genellikle karşılaşılan sorunlar ile ilgili hazır cevaplar var fakat ben orada bir çözüm bulamadım.
  5. RowRayN

Dostum sorunum dediğim gibi hesabımın şifresini ve epostasını biliyorum zaten fakat girmiyor başka bir yöntem dene dediğimdede hiç bir şey çıkmıyor demekki kaldırılmış.
  6. RowRayN

İkisinide denedim fakat google'ın mail'i yok ve kurtarma epostası ve telefon numaram hesaptan kaldırılmış maalesef.
  7. RowRayN

Arkadaşlar herkese iyi forumlar, sorun başlıktaki gibi geçen günlerde pc'me virüs bulaşmıştı bu yüzden bende format atmak zorunda kaldım her neyse sonra 6-7 gün kullandım kullanmadım derken gmail hesabımın şifresini değiştirmediğim aklıma geldi ve değiştirdim ve kabul edildi, sonra telefondan...
  8. RowRayN

Psu'mu satıyorum ne kadar eder sizce ?

Arkadaşlar sorum başlıktaki gibi elimde bir adet COOLER MASTER 750W 80+ GOLD POWER SUPPLY var ilana 1350 tlden koydum yaklaşık 2-3 yıl falan kullanıldı bir sorunu yok sıfırı 1858 tl gibi bir şey en ucuz akakçede sahibinden ve letgoya koyduğumda zaten sıfırı 1300 tl diyorlar fakat o bronze...
  9. RowRayN

AYT Biyoloji-Kimya Kaynak Önerisi

Biyoda Palme çöz fullersin zaten + denemelerle birlikte (genel) kimyayı orbital veya aydın al palme kaliteli bir yayın gibi gözüksede (kimya için) çok zor ve ösym düzeyinde değil.
  10. RowRayN

PC Kendi kendine kapanıyor.

Yeni deneme şansım oldu hala aynı maalesef ☹️☹️
  11. RowRayN

Evet hocam yapmadığım şey kalmadı düzelmiyor bilgisayarcıya götürdüm kablo dedi termal macun dedi 150 lira kitledi hala aynı kafayı yiyeceğim artık ya
  12. RowRayN

Adata olanı çıkardım hocam corsair var bir tek şuanlık kapanmıyor gibi ama bellide olmuyor bir anda gidiyor
  13. RowRayN

Yok hocam elimde yok maalesef
  14. RowRayN

Aynen hocam birde kapandıktan sonra tuşa kasa power tuşuna basınca açılmıyor psu şarteli açıp kapatınca açılıyor sorun ne ya valla bıktım kaö gündür
  15. RowRayN

Aynen hocam
  16. RowRayN

SORUN HALA DEVAM EDİYOR O YÜZDEN YÜKSELTTİM Evet arkadaşlar sorun başlıktaki gibi pc'im kendi kendine kapanıyor yapmadığım şey kalmadı termal macunu yeniledim ramleri tak çıkar yaptım ssdlere baktım sorun hiç bir yerde yok gibi işlemcide ısınmıyor güç kaynağından hiç şüphelenmemiştim fakat...
  17. RowRayN

Shift+delete tuş kombinasyonu çalışmıyor

Selam arkadaşlar herkese iyi forumlar benim klavyemde shift tuşu ve delete tuşu ayrı ayrı çalışıyor fakat shift+delete ikisine birden basınca çalışmıyor bilgisi olan var mı bu konu hakkında? yardımcı olabilir misiniz
  18. RowRayN

Xiaomi telefonda veri kullanım istatistiklerini sıfırlama acil

Şimdi denedim hocam bir şey değişmedi maalesef çok teşekkür ederim fakat uğraştığınız için. 1631655847 Galiba yok hocam saatlir araştırıyorum bulamadım sağolun yinede zahmet ettiniz. 1631655882 Yok hocam öyle bir şey değil durum biraz farklı
Top Bottom