Arama sonuçları: *

1. TheVicee

Hdd Biosta Görünüyor Windowsta Görünmüyor?

Taktıktan bir süre sonra kendiliğinden PC HDD'yi gördü sağolun teşekkür ederim. 1652117313 Aynen hallettim 👍
  2. TheVicee

Anlamlandıramadığım bir şekilde kendi kendine pc hdd yi okudu genede sağolun arkadaşlar. Hayırlı akşamlarr..
  3. TheVicee

aynı sorun sende de mi var
  4. TheVicee

Pc'imde önceden takılı olan bir 120gblık SSD var yeterli gelmediği için yeni 500gblık HDD aldım. HDD'yi taktığımda disk yönetiminde çıkmıyor donanımsal bir sıkıntısı varmı diye biosa girdiğimde ise biosta görünüyor internette biraz araştırma yaptığımdaysa herhangi bilgiye ulaşamıyorum. Bu konu...
  5. TheVicee

Hangi ekran kartını almalıyım

Teşekkürler.
  6. TheVicee

Hangi ekran kartını almalıyım

GTX 1060 mı yoksa R9 280x mi ikiside birbirine yakın kartlar. Not: Kartları 2.el alacağım.
  7. TheVicee

Msi b520m a pro anakart performansı

Yanlış yazmışım :D Tamam teşekkürler 1616617812 Şu konuyla ilgili bir şey sormak istiyorum bir sistem aldığında performansı yeterliyse oc yapmaya gerek var mı
  8. TheVicee

Msi b520m a pro anakart performansı

Msi b520m a pro anakartın performansı nasıl. Bir yere baktığımda oc yapıldığını gösteriyor bir yere baktığımda yapılmadığını, bilen, kullanan varsa avantajlarını ve dezavantajlarını söyleyebilir mi?
  9. TheVicee

Hangisi birbiri ile uyumlu?

Bu parçalar birbiriyle uyar mı peki ??
  10. TheVicee

Aynı performansı verir mi ?
  11. TheVicee

B450m a pro Max, RX 560, R3 3100 bu parçalarla bir sistem toplasam herhangi bir sıkıntı olur mu ?
  12. TheVicee

Önce hangisini almalıyım?

AMD taraftarıyım ben :D 1614946496 İlerki zamanlarda geliştirme imkanım olsun diye bunu seçtim.
  13. TheVicee

Önerin için teşekkür ederim önce işlemci alayım o zman
  14. TheVicee

Ekran kartlar Ekran kartını 2. el alacaktım biraz daha bekleyip 0 mı alayım?
  15. TheVicee

Parça parça bilgisayar toplayacağım ama önce hangisini almam gerektiğine bir türlü karar veremedim sizce önce anakart (b450m a pro Max) mı işlemci (R3 3100) mi ekran kartı (rx560 4gb) mı alsam.
Top Bottom