ne alırsan al parçalardan indirime girenleri al sırasıylaParça parça bilgisayar toplayacağım ama önce hangisini almam gerektiğine bir türlü karar veremedim sizce önce anakart (b450m a pro Max) mı işlemci (R3 3100) mi ekran kartı (rx560 4gb) mı alsam.
Ekran kartını en sona sakla mart sonu gibi piyasa normalleşmeye başlayacakmış o zaman alırsın. Acele etme ama indirim kovala her hafta gaming gecesine bak. Hatta sana ufak bir tavsiye MediaMarkt Club’a üye olursan 500₺ üzeri alışverişe 50₺ indirim veriyor. Para cepte kalır.Parça parça bilgisayar toplayacağım ama önce hangisini almam gerektiğine bir türlü karar veremedim sizce önce anakart (b450m a pro Max) mı işlemci (R3 3100) mi ekran kartı (rx560 4gb) mı alsam.
işlemci olarak intel i5 10400f alman daha mantıklı ilk işlemci al sonra anakart en sonda ekran kartı almak mantıklı çünkü şu an fiyatlar uçuk ekran kartı içinParça parça bilgisayar toplayacağım ama önce hangisini almam gerektiğine bir türlü karar veremedim sizce önce anakart (b450m a pro Max) mı işlemci (R3 3100) mi ekran kartı (rx560 4gb) mı alsam.
Ekran kartlarEkran kartını en sona sakla mart sonu gibi piyasa normalleşmeye başlayacakmış o zaman alırsın. Acele etme ama indirim kovala her hafta gaming gecesine bak. Hatta sana ufak bir tavsiye MediaMarkt Club’a üye olursan 500₺ üzeri alışverişe 50₺ indirim veriyor. Para cepte kalır.
Ekran kartını 2. el alacaktım biraz daha bekleyip 0 mı alayım?Ekran kartını en sona sakla mart sonu gibi piyasa normalleşmeye başlayacakmış o zaman alırsın. Acele etme ama indirim kovala her hafta gaming gecesine bak. Hatta sana ufak bir tavsiye MediaMarkt Club’a üye olursan 500₺ üzeri alışverişe 50₺ indirim veriyor. Para cepte kalır.
Kanka yanlış anlama da bu anakart bu sisteme fazla değil mi?Parça parça bilgisayar toplayacağım ama önce hangisini almam gerektiğine bir türlü karar veremedim sizce önce anakart (b450m a pro Max) mı işlemci (R3 3100) mi ekran kartı (rx560 4gb) mı alsam.
AMD taraftarıyım ben3100, İ5 10400f ile aynı fiyatta 10400f alman daha mantıklı olur
İlerki zamanlarda geliştirme imkanım olsun diye bunu seçtim.Kanka yanlış anlama da bu anakart bu sisteme fazla değil mi?
aynen öyle yapEkran kartlar
Ekran kartını 2. el alacaktım biraz daha bekleyip 0 mı alayım?