Arama sonuçları: *

1. M

Laptop Wifi Görmeme Sorunu

Dostlar merhaba eve fiber çektim yeni modem geldi hiçbir sorum yok sadece 7-8 yıllık casper laptop wifi görmüyor daha eski cihazlar bile görüyor wifi bağdaştırıcı ayarları kayıt dosyaları vs youtube üzerinde anlatılan her şeyi yaptım ama sadece bu laptop wifi görmüyor. Modem kullanıcı...
  2. M

Monitörde "Sinyal yok" yazıyor, nasıl düzeltebilirim?

Pc de ekran bir anda gitti monitörde sinyal yok dedi. Res atınca anakart isminin olduğu yazı geliyor hemen sonra sinyal yok diyor. bios giriyorum ama Bios sürümünü değiştirdim bir işe yaramadı. Farklı Ekran kartı,ssd ve ram denedim değişen bir şey yok. Anakart gigabyte b450m s2h işlemci r7 2700x...
  3. M

İtopya Mailleri Hakkında

garantiye gönderecek ürünüm var o konuda
  4. M

İtopya Mailleri Hakkında

Cevap vermiyor anlamında
  5. M

İtopya Mailleri Hakkında

İtopya maillerime çıkmıyor normal mi?
  6. M

Pc çalışırken ekran gidiyor

Kardeşim ben de benzer bir konu başlığı açtım yakında o görüntün tam gidicek bir daha gelemyecek. Ekran kartında sıkıntı var tahminimce ben de aynı problemi yaşıyorum 4 aylık pc 2 ayı garantide geçecek nerdeyse eğer fırsatın varsa yakın bir ekran kartı tak bilgisyaarına eğer aynı sorunu...
  7. M

Sinyal yok

Tüm bağlantıları söküp bios pini çıkarıp bekledim geri bağladım aynı. İtopyadan topladım sistemi garantiye gönderdim ekran kartını, sistemi aldığım ilk zamanlardı. Stoktan değişim diye gigabyte rx590 yani aynı model ama eski üretimini gönderdiler bunda da aynı problem oldu bu ekran kartını da...
  8. M

Sinyal yok

Hayır kasa çalışıyor sadece sinyal yok hatası alıyorum
  9. M

Sinyal yok

Hocam gigabyte b450m s2h anakartım var gigabyte yazısı görünüyor 2 sn direk gidiyor bios girme gibi bir vaktim olmuyor görüntü ekran kartımın arıza yaptığını düşünüyorum
  10. M

Sinyal yok

Merhabalar oyun oynarken ekran aniden gitti ve sinyal yok hatası aldım. Pc yi yeniden başlatınca ekran karı gigabyte yazısı geliyor 2 3 sn sonra sinyal yok hatası alıyorum yardım eder misiniz.
  11. M

Gigabyte Rx 590 8gb vs Asus tuf 1660 super 6gv

(Tuf 1660 super ve r5 3600)ile (gigabyte 1660 super ve r5 3500x) aynı fiyat hangisini almalıyım
  12. M

Amd de çok ısınıyor ama
  13. M

Tuf serisinin bir sorunu mu var
  14. M

biri 6gb biri 8gb hangisini tercih etmeliyim
  15. M

Düşük ram frekansı

Xmp kapatınca 2133 mhz görünüyor kaydedip çıkayım mı?
  16. M

Düşük ram frekansı

Xmp kapatsam bıosta düşük frekansta olcak zaten elle mi yükselteyim
  17. M

Düşük ram frekansı

Ayarları yaptıktan sonra f10 ile kaydederek ayrıldım ondan eminim
  18. M

Düşük ram frekansı

Bıosta 3000mhz ayarlı ama oyunlarda 2000 mhz de çalışıyor ramler sorun nedir?
  19. M

Ryzen 7 2700x 3.7ghz-4.3ghz

Anladım teşekkür ederim. Önereceğiniz bir oc rehberi var mı acaba?
  20. M

Ryzen 5 2600x OC Isınma sorunu

4.2 ghz overclock olarak mı kullanıyorsun yoksa herhangi bir overclock işlemi yapılmadı mı?
Top Bottom