Neler Yeni

Pc çalışırken ekran gidiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Emirhan tavşan
Peki ne yapsam şimdilik idare eder

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Yeni aldıysanız, hiç uğraşmayın. Paranıza yazık.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
@KaanCK Güç kaynağını yerin dibine soktuğunuz için. :)

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü

Mirafff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mirac AKKOYUN
Arkadaşlar bilgisayar normal çalışıyorken bir anda mönitör kapanıyor klavye ve mouse çalışmıyor PC kapatıp açmadan geri gelmiyor sebebi ne olabilir daha yeni aldım PC yi
Kardeşim ben de benzer bir konu başlığı açtım yakında o görüntün tam gidicek bir daha gelemyecek. Ekran kartında sıkıntı var tahminimce ben de aynı problemi yaşıyorum 4 aylık pc 2 ayı garantide geçecek nerdeyse eğer fırsatın varsa yakın bir ekran kartı tak bilgisyaarına eğer aynı sorunu yaşamazsan sorun ekran kartındadır garantiye yolla ben de gigabyte rx 590 kullanıyorum aynı yani benim psu sağlam yine de 2.kez garanti gitcek ekran kartı itopyadan topladım inşallah değişim ürününün bozulduğunu görüp kullanıcı hatası diye kakalamazlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Emirhan tavşan
Kardeşim ben de benzer bir konu başlığı açtım yakında o görüntün tam gidicek bir daha gelemyecek. Ekran kartında sıkıntı var tahminimce ben de aynı problemi yaşıyorum 4 aylık PC 2 ayı garantide geçecek nerdeyse eğer fırsatın varsa yakın bir ekran kartı tak bilgisyaarına eğer aynı sorunu yaşamazsan sorun ekran kartındadır garantiye yolla ben de Gigabyte rx 590 kullanıyorum aynı yani benim PSU sağlam yine de 2.kez garanti gitcek ekran kartı itopyadan topladım inşallah değişim ürününün bozulduğunu görüp kullanıcı hatası diye kakalamazlar
Ama bende sadece ekran gitmiyor aynı zamanda klavye ve mouse da gidiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,296
Üyeler
163,639
Son üye
Emin Kaymaz
Top Bottom