Neler Yeni

Kasa calisiyor ama ekrana goruntu gelmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yılmaz Şaşmaz
Bilgisayar açılırken mi Shit tuşuna basacağım bios ekranı gibi bir şey mi yani hocam anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bilgisayar 2 3 dakika açıldığı için guvenli modu bilgisayarın içinden msconfig den yaptım

Güvenli modda açıldı şuan masa üstündeyim

Disturbutedcom hatası vermiş sürekli hocam bu nedir

Hocam hata olarak bir sürü distributedcom 10005 hatası vermiş ve kasa yine simdi kendi kendine kapandı

Son düzenleme:

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Bilgisayar açılırken mi Shit tuşuna basacağım bios ekranı gibi bir şey mi yani hocam anlamadım

Hocam bilgisayar 2 3 dakika açıldığı için guvenli modu bilgisayarın içinden msconfig den yaptım

Güvenli modda açıldı şuan masa üstündeyim

Disturbutedcom hatası vermiş sürekli hocam bu nedir

Hocam hata olarak bir sürü distributedcom 10005 hatası vermiş ve kasa yine simdi kendi kendine kapandı
Hdd mi kullanıyosun hocam ? Ssd mi hdd veya ssd de hata olabileceğini düşünüyorum. İstersen bi formatlamayı dene başka çözüm aklıma gelmiyor çünkü 2 dk sonra kapanıyor diyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yılmaz Şaşmaz
Hdd mi kullanıyosun hocam ? Ssd mi hdd veya ssd de hata olabileceğini düşünüyorum. İstersen bi formatlamayı dene başka çözüm aklıma gelmiyor çünkü 2 dk sonra kapanıyor diyorsun.
Hocam ssd kullanıyorum ama şuan içinden almam gereken dosyalar var o nasıl olacak 😅

Oooooof of

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yılmaz Şaşmaz
Hocam bu 10005 distributedcom hatasından pc kapanır mı ya adamların çözümü hem pc içi benimki açık bile durmuyor hiç bir şey anlamadım ya

Top Bottom