Neler Yeni

Kasa calisiyor ama ekrana goruntu gelmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yılmaz Şaşmaz
sorun nedir bilemiyorum kral benımde benzer sorun başıma gelmişti. bios pili ve ram cıkarıp takınca görüntü gelmişti. Senin sorun psu da bile olabilir. Şuan sistem açılıyor ama görüntü mü gelmiyor hiç mi açılmıyor.
Kral kasa çalışıyor rgb ler fanlar dönüyor klavyenin kulaklığın ışığı falanda yanıyor monitor e ekran gelmiyor

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar
Kral kasa çalışıyor rgb ler fanlar dönüyor klavyenin kulaklığın ışığı falanda yanıyor monitor e ekran gelmiyor
kral o zaman sorun ekran kartı veya ramden kaynaklı olabilir. Evde fazladan ekran kartı ve ram yoksa sorunu anlayamazsın. Bilgisayarcıya götürmen lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yılmaz Şaşmaz
Büyük ihtimal ekran kartı içinde arıza olabilr birkac defa daha deneyin olmadı bilgisayarcıya götürün
Hocam ekran kartını çıkarıp monitor kablosunu anakarttan verdim yine gelmiyor ekran kartını öyle test edebildim o yüzden ondan olduğunu sanmıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yılmaz Şaşmaz
Arkadaslar bilgisayar çalıştı ama 2 3 dakika çalışıp geri kapanıyor ya bu sefer kasa da kapanıyor anlamadım

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Ramleri çıkart silgi ile bağlantı yerlerini sil geri tak yuvaya tam oturt ama. Eskiden silgi ile temizlerdik fazla bastırma

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yılmaz Şaşmaz
Ramleri çıkart silgi ile bağlantı yerlerini sil geri tak yuvaya tam oturt ama. Eskiden silgi ile temizlerdik fazla bastırma
Hocam şimdi açılıyor ekran da geliyor tam olay görüntüleyicisine girip hataya bakacağım kasa elektriği kesiyor bu sefer kendi de kapanıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne yapmam lazim ya

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Hocam şimdi açılıyor ekran da geliyor tam olay görüntüleyicisine girip hataya bakacağım kasa elektriği kesiyor bu sefer kendi de kapanıyor

Ne yapmam lazim ya
Güç kaynağı fanları dönüyor mu hocam ? Kablosunu iyi yerine oturttun mu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yılmaz Şaşmaz
Güç kaynağı fanları dönüyor mu hocam ? Kablosunu iyi yerine oturttun mu ?
Hocam kapanıyor diye monitorle Kasanın güç kablolarını değiştirdim güç kaynağının fanını da göremiyorum şuan ama Bi yan yatırıp bakayım hemen

Güç kaynağının fani da dönüyor hocam

Elimi yaklastirdigim da arkadaki düğme de elektrik çarptı ama hocam şuan kasa kapandıktan sonra

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Hocam kapanıyor diye monitorle Kasanın güç kablolarını değiştirdim güç kaynağının fanını da göremiyorum şuan ama Bi yan yatırıp bakayım hemen

Güç kaynağının fani da dönüyor hocam
Hocam windows kaynaklı diye diye düşünüyorum o zaman. Güvenli modda başlatmayı dener misin ? Shift tuşuna basarak giriyordun sanırım olmazsa f8 basarak dene. Windows ekranı gelmeden önce yap bakalım ne sonuç alıcaz.

Top Bottom