Neler Yeni

Sinyal yok

Mirafff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mirac AKKOYUN
Merhabalar oyun oynarken ekran aniden gitti ve sinyal yok hatası aldım. Pc yi yeniden başlatınca ekran karı gigabyte yazısı geliyor 2 3 sn sonra sinyal yok hatası alıyorum yardım eder misiniz.

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Merhabalar oyun oynarken ekran aniden gitti ve sinyal yok hatası aldım. PC yi yeniden başlatınca ekran karı Gigabyte yazısı geliyor 2 3 sn sonra sinyal yok hatası alıyorum yardım eder misiniz.
Güvenli Kip'e veya Bios ayarlarına girdiğinizde de görüntü gidiyor mu?

Mirafff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mirac AKKOYUN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güvenli Kip'e veya Bios ayarlarına girdiğinizde de görüntü gidiyor mu?
Hocam gigabyte b450m s2h anakartım var gigabyte yazısı görünüyor 2 sn direk gidiyor bios girme gibi bir vaktim olmuyor görüntü ekran kartımın arıza yaptığını düşünüyorum

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Hocam Gigabyte b450m s2h anakartım var Gigabyte yazısı görünüyor 2 sn direk gidiyor bios girme gibi bir vaktim olmuyor görüntü ekran kartımın arıza yaptığını düşünüyorum
Bilgisayar tamamen kapanıyor mu?

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Hayır kasa çalışıyor sadece sinyal yok hatası alıyorum
Ekran kartını, bios pilini ve güç kablosunu çıkartabilir misiniz? 5-10 dakika sonra tekrar takıp kontrol edin. Yeni aldıysanız, satın aldığınız firma ile görüşmeniz gerekebilir.

Mirafff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mirac AKKOYUN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartını, bios pilini ve güç kablosunu çıkartabilir misiniz? 5-10 dakika sonra tekrar takıp kontrol edin. Yeni aldıysanız, satın aldığınız firma ile görüşmeniz gerekebilir.
Tüm bağlantıları söküp bios pini çıkarıp bekledim geri bağladım aynı. İtopyadan topladım sistemi garantiye gönderdim ekran kartını, sistemi aldığım ilk zamanlardı. Stoktan değişim diye gigabyte rx590 yani aynı model ama eski üretimini gönderdiler bunda da aynı problem oldu bu ekran kartını da göndericem yine 1 ay ekran kartsız kalcam teknik destek yeterli değil zaten bakalım inşallah değişim ürün olduğunu görüp kullanıcı hatası diye kakalamazlar

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Tüm bağlantıları söküp bios pini çıkarıp bekledim geri bağladım aynı. İtopyadan topladım sistemi garantiye gönderdim ekran kartını, sistemi aldığım ilk zamanlardı. Stoktan değişim diye Gigabyte rx590 yani aynı model ama eski üretimini gönderdiler bunda da aynı problem oldu bu ekran kartını da göndericem yine 1 ay ekran kartsız kalcam teknik destek yeterli değil zaten bakalım inşallah değişim ürün olduğunu görüp kullanıcı hatası diye kakalamazlar
Hazır bilgisayar alıp sorun yaşamayan kullanıcı sayısı çok az herhalde. Herkesin farklı farklı şikayetleri var. Sorun çıkarmazlar inşallah.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,300
Üyeler
163,639
Son üye
Emin Kaymaz
Top Bottom