Arama sonuçları: *

1. HanDreafuLL

15.000 TL ve Altı Smart TV Tavsiyesi!

Çıkış yılı 2022 yazıyor Epey'de. Bir tık daha güncel olmasını istiyorum açıkçası. O yüzden listedeki tüm televizyonlar 2023 ya da 2024 çıkışlı ama tavsiye için teşekkürler yinede.
  2. HanDreafuLL

15.000 TL ve Altı Smart TV Tavsiyesi!

Herkese merhaba, 50'' ve 15.000 TL'yi geçmeyecek bir şekilde oturma odasına 4K Smart TV arıyorum da zibilyon tane ürün buldum. Televizyon panelleri, garanti servisleri, Smart TV'ler için yazılım güncelliği vesaile konularından pek anlamadığım için konu açmak istedim. Şimdilik en aklıma...
  3. HanDreafuLL

BIOS Güncelleme Sonrası Bilgisayar Açılmıyor

Yanıtlayan ve ilgilenen herkese çok teşekkür ederim 🙏🏻. Çalıştığım için kendim daha fazla uğraşamamıştım ve tanıdık bir bilgisayarcıya götürmek zorunda kaldık ama adam sorunu çözmüş. Tabii nasıl çözdüğünü öğrenemedim çünkü ben işteydim o sıra. Şu an hem sorunsuz açılıyor hemde güncel BIOS'a sahip.
  4. HanDreafuLL

Benim yapabileceğim veya en azından deneyebileceğim bir şey yok mudur? Çünkü aklıma başka bir yöntem daha gelmiyor. Ayrıca BIOS güncellemesi sırasında elektrik bakımından bir kesinti filan hiç olmadı. Yinede Brick olma ihtimali var mıdır? Güncellemeyi yarıda kestiğimi de düşünmüyorum.
  5. HanDreafuLL

Herkese merhaba, ASUS PRIME B450M-A ll anakartım var ve uzun zamandır BIOS güncellemesi yapmıyordum. Son gelen BIOS güncellemesini kendi web sitesinde anlatıldığı gibi USB belleğe attım. Sadece USB'yi FAT32 olarak değil, NTFS olarak biçimlendirmişim. Yinede BIOS ekranında UBS'yi gördüğü ve CAB...
  6. HanDreafuLL

AMD Ekran kartı The Last Of Us Part 1 oyundan atma sorunu

Dostum sorunun çözümünü bulabildin mi? Aynı sorunu bende yaşıyorum.
  7. HanDreafuLL

🔥İndirim Daymare ve Hogwarts Legacy'de İndirim Var!

Daymare: 1998 için emin değilim ama diğer iki oyun yüksek ihtimalle zam yer zaten. Hatta dediğiniz gibi Hogwarts Legacy'in zam yeme olasılığı çok daha yüksek ama yinede baya kararsızım şu an.
  8. HanDreafuLL

🔥İndirim Daymare ve Hogwarts Legacy'de İndirim Var!

Herkese merhaba, Bu hafta içerisinde Daymare: 1994 Sandcastle isimli oyun sonunda çıkış yaptı ve tıpkı ilk oyununda olduğu gibi Türkçe dil desteği ile çıktı. Çıkışına özel olarak oyun Steam üzerinde 6 Eylül tarihine kadar %10 indirim ile 399,99 TL yerine 359,99 TL. İlk oyunu Daymare: 1998 ise...
  9. HanDreafuLL

Gerçek Zamanlı Olarak Oyunları Türkçeye Çeviren Programlar

Aslında Translator3000 diye ufak bir yazılım var ve hiç yoktan iş görüyor ancak çeviriyi Google Translate sunucuları üzerinden yaptığı için tam anlamıyla kaliteli bir çeviri diyemem maalesef. Birde güncel Google Translate üzerinden de almıyor sanırım çünkü güncel olarak almış olsa, Google...
  10. HanDreafuLL

Gerçek Zamanlı Olarak Oyunları Türkçeye Çeviren Programlar

Herkese merhaba, Son zamanlarda görsel roman tarzında olan oyunlara sardım ama bu tarz oyunların Türkçe dil desteği veya Türkçe yaması pek fazla olmuyor maalesef. Özellikle sevdiğim animelerin bazı görsel roman tarzındaki oyunlarını oynamak istiyorum. Mesela Steins;Gate gibi olan oyunları...
  11. HanDreafuLL

Max 800 TL Mekanik Klavye Önerisi

Tavsiye için teşekkür ederim. Baya güzel ve kompakt bir klavyeye benziyor ama hem bütçemi aştığı gibi hemde sayısal tuş takımı da bulunmuyor. Sayısal tuş takımını da çok fazla kullanan birisiyim.
  12. HanDreafuLL

Max 800 TL Mekanik Klavye Önerisi

Merhabalar, Max 800 TL'ye güzel ve uzun ömürlü bir mekanik klavye arıyorum oyun amaçlı. Bütçe sınırını pek zorlamak istemiyorum. O yüzden belirttiğim klavyelerden en çok hangisini tavsiye edersiniz? 1, 2 , 3 olarak sıralarsanız eğer çok sevinirim. Böylece aralarında seçim yapabilirim. Philips...
  13. HanDreafuLL

Android Darkness Rises Benzeri Mobil Oyun Tavsiyesi

Herkese merhaba, Telefonda zaten fazla oyun oynayan birisi değilim ama oynayacağım zaman da Darkness Rises'a giriyordum. Bence türünün en iyi oyunlarından biriydi. Türkçe dil desteği bile vardı. Buna benzer oyunlar biliyor musunuz? Türkçe dil desteği olursa çok güzel olur ama yoksa bile zaten...
  14. HanDreafuLL

LD Player güvenilir mi??

Bence güzel ve kullanışlı bir Emülatör. Zaten BlueStacks, LDPlayer, MeMU Play, NoxPlayer ve GameLoop her zaman en iyi Android Emülatörleri arasında yer alır. Türk veya yabancı kaynaklı liste ya da forum konularına bakabilirsiniz. Her zaman bu saydığım programlar tavsiye edilir. Bu saydığım...
  15. HanDreafuLL

CCleaner'dan Sonra Bazı Programların Açılmama Sorunu!

Öncelikle herkese merhaba, CCleaner'ı ne zaman kullansam sürekli birtakım sorunlar ile karşılaşıyorum. Bu nedenle uzun zaman boyunca kullanmamıştım. Aradan seneler geçtikten sonra nelerin değiştiğini veya iyileştirildiğini görmek istediğim için sırf meraktan son sürümünü tekrardan yükledim. Son...
  16. HanDreafuLL

6500 TL Telefon tavsiyesi

Samsung Galaxy S20 FE Poco X3 PRO Samsung Galaxy A52s 5G Bu telefonları tavsiye edebilirim. Ek olarak telefon tavsiyesi çok kişisel bir durum. Bence tercihlerine göre filtreleme seçeneklerini kullanarak, bütçe sınırı içerisinde bir araştırma yap. Oldukça detaylı filtreleme seçeneği sunan ve...
  17. HanDreafuLL

Windows 11 Güncelleme Sorunu

Yorumun için teşekkür ederim. KB5013943 güncellemesini değil ancak KB5012643 güncellemesini iletmiş olduğun bağlantı üzerinden bulup, kurmaya çalışmıştım. KB5012643 güncellemesini Microsoft Update Catalog üzerinden kurmaya çalıştığımda doğru güncellemeyi ve uyumlu sürümü yüklediğime çok eminim...
  18. HanDreafuLL

Yeni Aldığım Pc’ye hangi windowsu kurmalıyım ?

Rica ederim, ne demek. Yardımım dokunduysa ne mutlu.
  19. HanDreafuLL

Bence yer kaplama olarak çok detaylı düşünmene gerek yok. Aralarında çok fazla fark olacağını pek düşünmüyorum. Ayrıca iki sistemin de Home Single Language sürümlerini kullanman mantıklı bir düşünce. Bende aynı şekilde kullanıyorum. İki işletim sistemi de güncel olduğu ve uzun süre boyunca...
  20. HanDreafuLL

İlettiği bilgisayar bileşenlerine bakılır ise Windows 11'de takılma, drop vb. sorunlar yaşayacağını gram düşünmüyorum. Benim külüstürde bile bu tarz sorunlar yaşanmıyor ise onda hiç olmaz. 😁 Güncel sistemlerde Windows 10 ve Windows 11'den şaşmayın arkadaşlar. Sadece eski ve bileşenleri yeterince...
Top Bottom