Bence yer kaplama olarak çok detaylı düşünmene gerek yok. Aralarında çok fazla fark olacağını pek düşünmüyorum. Ayrıca iki sistemin de Home Single Language sürümlerini kullanman mantıklı bir düşünce. Bende aynı şekilde kullanıyorum.
İki işletim sistemi de güncel olduğu ve uzun süre boyunca güncelleme almaya devam edeceği için performans bakımından ikisinde de bir sorun yaşamazsın. ''Öyleyse, hangi unsurlara dikkat etmem gerekiyor? Araştırmalarımdan iyi bir sonuç elde edemiyorum. Çok kararsız kaldım.'' diyecek olursan; performans açısından bir sorun teşkil etmediği için tema, işlevsellik, farklı özellikler, kullanabilirlik vb. durumlar için kendi tercihlerine dayalı olarak kıyaslama yapabilirsin. Nelerin farklı olduğuna dair internet üzerinde sayısıs makale ve video bulabiliyorsun.
Yinede Windows 11'in çıkışından biraz zaman geçti. Bu süre zarfında nasıl bir yol katetti? Kullanmaya değer mi? Performans, tepkisellik ve işlevsellik bakımından ne derecede iyileşti? Gibi sorular aklını kurcalıyor ise aşağıya bırakacağım videoları inceleyebilirsin. Belki bir fikir verebilir.
1 -
2 -