Arama sonuçları: *

1. O

GHZ ARTTIRMA BİLEN VARMIDIR

yani şöyle armoury create programı ile mod seçebiliyorum ordan perfomans moduna alıyorum bazen turbo moda hatta o zamanlarda 80-90 arası sıcaklık değerleri alıyorum oyundayken tabi ,onun dısında bir ayar yapmadım overclock yani
  2. O

CONQUEROR BLADE FPS SORUNU

80derece görüyorum oyundayken
  3. O

oc nedir ? kusura bakma çok hakim değilim
  4. O

80i görüyorum 1618559302 evet turbo moduna alıyorum fakat fpsde değişiklik olmadı
  5. O

sabit haldeki sıcaklığı mı ?
  6. O

amd ryzen 7 3750h 2.3ghz olan hızımı yükseltmek istiyorum siteden baktıgımda 4.0ghz kadar cıkılabiliyor yazıyor fakat nasıl yapılıyor bilgim yok yardımcı olabilecek varmıdır
  7. O

CONQUEROR BLADE FPS SORUNU

AMD RYZEN 7 3750H NVDİA GTX 1650 8 GB RAM ASUS TUF GAMİNG LAPTOP KULLANIYORUM OYUNDA OPTİMİZASYON SORUNU OLDGUNU BİLİYORUM FAKAT BAZEN AKICILIK GİDİYOR BU SİSTEMDE BUNU YAŞAMAM NORMAL Mİ ÖNERİLERİNİZ VARMIDIR
  8. O

ASUS TUF GAMİNFG FX505DT RAM YÜKSELTME TAVSİYE

bir kaç yorum okumuştum servise gidip gelince bir çok sorun yaşayan var biraz işkillendim açıkçası parça değiştirildiği bile söyleyen duydum forumlarda
  9. O

ön belleğe alınmış 3gb diyor sanırım oraya gidiyor
  10. O

KULLANILAN RAM 3.7 KULLANILABİLİR 4.0 YİNEDE YAPMAMI ÖNERİR MİSİN
  11. O

8GB OLARAK ALDIM LAPTOPU RAM YÜKSELTMEK İSTİYORUM FAKAT GARANTİ DIŞI KALIYORMUŞ SIKLIKLA OYUN OLARAK KULLANDIGIM İÇİN PERFORMANS ARTTIRMAK İSTİYORUM TAVSİYELERİNİZ NEDİR ? RAM YÜKSELTİP GARANTİ DIŞI BIRAKMAK MANTIKLI MI ? 2 SENE GARANTİSİ VAR BİR DE BU GAMİNG LAPTOPTA İKİ EKRAN KARTI VAR...
  12. O

CS GO AÇILMASI 10-15 SN SÜRÜYOR YARDIM

caps lock kapama işlemi nedir tam olarak :)
  13. O

masaüstü sistemde 3-4 snde giriyor oyuna ,laptopta biraz süre fazla geldi o yuzden sormak istedim sistem yeni de oldugu için çok daha hızlı bekliyorum doğal olarak
  14. O

ARKADAŞLAR SİSTEMİN DAHA 2 GÜNLÜK ASUS TUF GAMİNG RYZEN 7 GT1650 SSD 512 GB OYUNA GİRERKEN 10-15 SN SÜRÜYOR NE YAPMAK GEREKİYOR OYUNDA HERHANGİ BİR KASMA DONMA TABİKİ YOK FAKAT GİRİŞTE ÇOK DAHA SERİ GİRMESİ GEREKİYOR
  15. O

ASUS TUF GAMİNG FX505DT HAKKINDA BİR KAÇ SORU

bir de iki ekran kartı var amd radeon ve nvdia bunları kendisi otomatik mi kullanıyor benim yapmam gereken bir ayar mı var
  16. O

şuanlık çok memnunum ,peki kullanım modu vs ayarlar olsun önereceğin veya rahatsız edici bir durum varsa paylaşır mısın
  17. O

bir sorun yaşamadım şuanda bu laptop ile ilgili sadece yukarıda yazdıgım durumu yaşıyorum sebebini anlayamadım sadece
  18. O

normalde ekranım tuf gaming resmi var ,ama ilk açıldıgında sade bir turuncu renk geliyor (tuf gaming turuncusu değil ),sonrasında sağ tık kişileştir dediğim an düzeliyor kendiliğinden
  19. O

caps kapa derken ?
Top Bottom