yani şöyle armoury create programı ile mod seçebiliyorum ordan perfomans moduna alıyorum bazen turbo moda hatta o zamanlarda 80-90 arası sıcaklık değerleri alıyorum oyundayken tabi ,onun dısında bir ayar yapmadım overclock yani
amd ryzen 7 3750h 2.3ghz olan hızımı yükseltmek istiyorum siteden baktıgımda 4.0ghz kadar cıkılabiliyor yazıyor fakat nasıl yapılıyor bilgim yok yardımcı olabilecek varmıdır
AMD RYZEN 7 3750H
NVDİA GTX 1650
8 GB RAM
ASUS TUF GAMİNG LAPTOP KULLANIYORUM
OYUNDA OPTİMİZASYON SORUNU OLDGUNU BİLİYORUM FAKAT BAZEN AKICILIK GİDİYOR BU SİSTEMDE BUNU YAŞAMAM NORMAL Mİ
ÖNERİLERİNİZ VARMIDIR
bir kaç yorum okumuştum servise gidip gelince bir çok sorun yaşayan var biraz işkillendim açıkçası parça değiştirildiği bile söyleyen duydum forumlarda
8GB OLARAK ALDIM LAPTOPU RAM YÜKSELTMEK İSTİYORUM FAKAT GARANTİ DIŞI KALIYORMUŞ
SIKLIKLA OYUN OLARAK KULLANDIGIM İÇİN PERFORMANS ARTTIRMAK İSTİYORUM
TAVSİYELERİNİZ NEDİR ? RAM YÜKSELTİP GARANTİ DIŞI BIRAKMAK MANTIKLI MI ? 2 SENE GARANTİSİ VAR
BİR DE BU GAMİNG LAPTOPTA İKİ EKRAN KARTI VAR...
masaüstü sistemde 3-4 snde giriyor oyuna ,laptopta biraz süre fazla geldi o yuzden sormak istedim sistem yeni de oldugu için çok daha hızlı bekliyorum doğal olarak
ARKADAŞLAR SİSTEMİN DAHA 2 GÜNLÜK
ASUS TUF GAMİNG RYZEN 7 GT1650
SSD 512 GB
OYUNA GİRERKEN 10-15 SN SÜRÜYOR
NE YAPMAK GEREKİYOR
OYUNDA HERHANGİ BİR KASMA DONMA TABİKİ YOK FAKAT GİRİŞTE ÇOK DAHA SERİ GİRMESİ GEREKİYOR
normalde ekranım tuf gaming resmi var ,ama ilk açıldıgında sade bir turuncu renk geliyor (tuf gaming turuncusu değil ),sonrasında sağ tık kişileştir dediğim an düzeliyor kendiliğinden