yükteykenki sıcaklığı.sabit haldeki sıcaklığı mı ?
amd ryzen 7 3750h 2.3ghz olan hızımı yükseltmek istiyorum siteden baktıgımda 4.0ghz kadar cıkılabiliyor yazıyor fakat nasıl yapılıyor bilgim yok yardımcı olabilecek varmıdır
80i görüyorumyükteykenki sıcaklığı.
evet turbo moduna alıyorum fakat fpsde değişiklik olmadıyüksek performans ayarla o yapar
oc siz değilmi?80i görüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet turbo moduna alıyorum fakat fpsde değişiklik olmadı
oc nedir ? kusura bakma çok hakim değilimoc siz değilmi?
overclockoc nedir ? kusura bakma çok hakim değilim
Hız aşırtma demek.Bios üzerinden cpu değerlerini yükselttiyseniz oc olmuş oluyor. (pek hakim değilim bilgili kişilerede danış)oc nedir ? kusura bakma çok hakim değilim
yani şöyle armoury create programı ile mod seçebiliyorum ordan perfomans moduna alıyorum bazen turbo moda hatta o zamanlarda 80-90 arası sıcaklık değerleri alıyorum oyundayken tabi ,onun dısında bir ayar yapmadım overclock yanioverclock
hocam hiç yanaşmayın işlemciniz kritik sıcaklıklara çıkıyor belliki. ekstra performans artışı=ekstra güç çekişi=ekstra ısı=İşlemcine Zarar Verme.yani şöyle armoury create programı ile mod seçebiliyorum ordan perfomans moduna alıyorum bazen turbo moda hatta o zamanlarda 80-90 arası sıcaklık değerleri alıyorum oyundayken tabi ,onun dısında bir ayar yapmadım overclock yani