Arama sonuçları: *

1. holmberg

CS:GO mu daha zor LoL mü

ya işte şeyden bahsediyorlar durmadan tuş spamlıyorsun skill geliyor atıyorsun spam oyunu diyorlar tabikide aşırı saçmada .d öyle diyorlar sonuç olarak karşılaştırılması zaten saçmada ben sadece aramızdaki tartışmayı çözemediğimiz için çoğunluğun fikrini almak için açtım
  2. holmberg

katılıyorum 😃
  3. holmberg

evet oyun son yamalarla iyice kolaylaştı denilebilir çünki gelen çoğu şampiyon birbirine benzemeye basladi birbirini tekrar eden bi döngü var çeşitlilik azaldı diyebilirim ama hala lol ün cs den daha ayrintili ve daha uğraş gerektirip akıl oyunları kurulacak bir oyun olduğunu düşünüyorum...
  4. holmberg

Arkadaşlarla bir tartışmaya girdik anket yapmak istiyoruz Sizce LoL mü daha zor CS:GO mu Benim kendi fikrim LoL ün daha zorlayıcı olduğu LoL ün spam oyunu olduğunu söylüyorlar ne düşünüyorsunuz ? boş geçmezseniz sevinirim
  5. holmberg

2500 TL ve altı telefon önerisi

Bu konuyu arkadaşım için açıyorum 2500 ve altı telefon arıyor ara sıra oyun oynuyor aldığı zaman oynayacağı oyun sayısı 3 ü geçmez öyle diyeyim Kamera ön planda olursa sevinirim.
  6. holmberg

Beyond Two Souls PC'den Oynanır mı?

Beyond: Two Souls PC den oynanır mı ? bildiğim kadarıyla PS için çıkmıştı oynamak istiyorum. Oynayan varmı birde korsan indirmek istiyorum nerden indirebilirim sonuçta büyük bir dosya indiriyorsunuz türkçe yaması falan olan.
  7. holmberg

Steam İademi Kabul Etmiyor

2 haftayı geçmişse iade edilemiyor malesef.
  8. holmberg

17000 TL Laptop önerisi

Merhaba, 17000 TL gibi bir bütçem var Laptop istiyorum. Yazılım işiyle uğraşıyorum hem yazılım konusunda rahat edebileceğim hemde günümüz oyunlarını rahatça oynayabileceğim bir laptop istiyorum. Kriterler: Ekran Kartı bakımından 3060 ın altına düşmemeli. HP, Casper markalı laptop önermezseniz...
  9. holmberg

DogeCoin i 1 dolarken çıkartırsam ne kadar kazanırım ?

Görür veya görmez olursa diye merak ediyorum uzun vaadeciyim .d
  10. holmberg

DogeCoin i 1 dolarken çıkartırsam ne kadar kazanırım ?

3400 Liralık DogeCoin aldım yaklaşık 1000 adet ediyor 1$ olduğu zaman yani 8 lira şuan Türk Lirası karşılığı 3 lira 1$ olduğu zaman satarsam ne kadar kaar ederim ? Akşam akşam beynim yandı siz hesaplayın birde .d
  11. holmberg

Valorantta nasıl lig çıkılmaz

Ben 42 vuruyorsam o ranka ait değilimdir demektir. takım satmasa 3 4 round daha vardı 50 bile vurabilirdim.
  12. holmberg

Valorantta nasıl lig çıkılmaz

Dün 42 vurdum ve takımımda ki adam 3 5 arası bir şey vurdu ve kaybettik ben nasıl taşıyayım bu takımı ?
  13. holmberg

Minecraft'ta launcherler ile online oynamak?

TLauncher indirip aternostan sunucu açabilirsiniz.
  14. holmberg

Steamde para nasıl aktarabilirim ?

o satışa çıkarttığım şeyi nasıl bulucam sıkıntı orda zaten bir sürü o itemden vardır millete herkes satıyor
  15. holmberg

Steamde para nasıl aktarabilirim ?

2 tane hesabım var birinden birine para aktarmak istiyorum nasıl aktarabilirim ?
  16. holmberg

xiaomi telefon almayı düşünüyorum

Bilmiyorum poco baya öneriliyor her yerde ben şikayet görmedim hiç. Teşekkürler uyardığın için bilmiyordum telefon önerirken dikkate alacağım bunu.
  17. holmberg

Bütçesini zorlayabilecekse onu alsın Xiaominin bir sürü şikayeti var bu kadar eleştirilmiş bir telefonu almak bana mantıklı gelmiyor.
  18. holmberg

Forza Horizon 4 bir daha indirime girer mi?

Valla benimde alacak param yok birdaha ki indirime alıcam girerse gireceğini düşünüyorum ama.
  19. holmberg

Xiaomi almanızı önermem yazılımı ile ilgili bir çok şikayet var. İlerleyen vakitte sıkıntı çıkartabilir yazılımı dolayısıyla. Bunun yerine Samsung, Realme 7, Poco NFC x3 falan almanızı tavsiye ederim. 1618217345 @Assetive 1618217364 @Assistive
Top Bottom