Neler Yeni

CS:GO mu daha zor LoL mü

holmberg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Arda Çinici

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
701
İsim
Furkan Demirtaş
Her skill geldiğinde atarak oynandığını sanıyorsa devam etsin öyle oynamaya, bizim işimize gelir :)

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Lol daha zor. 5 ayrı rol ve sınıf farklılıkları (dövüşçü nişancı efsuncu gibi) var. Bir sürü şampiyon var ve bunların inceliklerini öğrenmen lazım. Öğrensen bile uygulamak özellikle bazı şampiyonlarda ciddi mekanik isteyen bir konu. Adc oynarken kite atmayı herkes yapar ama iyi kite atıp pozisyonunu korumak ciddi tecrübe ve mekanik isteyen bir durum. Üstüne jungle patting vb şeyleri oyunda okumanız lazım. Gank atma / yeme durumları, lanening (freeze atmak ya da push atmak, lane stacklemek ve dive atmak) oyundaki görevlerin timingi (baron, vadi, dragonlar ve güçlendirmeler) ve vision almak... Daha sayamadığım bir ton şey var. Bunları yapmak zor ve ciddi tecrübe gerektirir bence. Tabii Malphite gibi lanet bir şampiyonla full ap kasıp sadece r basarakta kazanabilirsiniz xD

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,809
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Arkadaşlarla bir tartışmaya girdik anket yapmak istiyoruz
Sizce LoL mü daha zor CS:GO mu

Benim kendi fikrim LoL ün daha zorlayıcı olduğu

LoL ün spam oyunu olduğunu söylüyorlar ne düşünüyorsunuz ?

boş geçmezseniz sevinirim
LoL daha zor. Her sene belirli zamanlarda LoL indiriyorum ardından 1/20/9 - 1/19/8 - 3/17/6 gibi skorlarla oynayıp oyunu siliyorum. Herkes öğretmeye çalıştı ama bir türlü beceremedim oyunu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,561
Üyeler
167,516
Son üye
shotgunned
Top Bottom