Neler Yeni

CS:GO mu daha zor LoL mü

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
LOL daha zor

holmberg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Arda Çinici
riot oyunu bu kadar kolaylaştırmasaydı lol daha zor derdim. ama son preseason değişikliklerini gördüğümden CS bence daha zor.
evet oyun son yamalarla iyice kolaylaştı denilebilir çünki gelen çoğu şampiyon birbirine benzemeye basladi birbirini tekrar eden bi döngü var çeşitlilik azaldı diyebilirim ama hala lol ün cs den daha ayrintili ve daha uğraş gerektirip akıl oyunları kurulacak bir oyun olduğunu düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

MOBA > FPS bence LOL tabii ki. İki oyunu da çok sevmem ama bunu sorgulamaya gerek yok bence
zaten moba oyunlari fps oyunlarindan daha zor olmasi ucubik bir şey değil moba oyunlari her zaman daha ayrintili olur ama csninde cok zor yanları car ama bir moba oyunuyla hele ki bu oyun lol se karsilastirilma sansi oldugunu dusunmuyorum

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,285
İsim
Anonim-Anonim
bunu en son diyen sürekli ölüydü
??? Diyen kişini önemi yok. Nova gibi düşük bir rankta bile herkes tek atıyor. Zamanında Lem olmuş birisi olarak söylüyorum bunu. En fazla novasın. Ki Prime bile yoktur belki sende.

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,374
İsim
Berkay BABUCCU
Tabi düşünün şimdii bu 2 oyuna tekrar başlıyorsunuz.Önceden oynadığınız oyunlar DOTA ve RAİNBOW SİEGE olsun diyelim.En basitinden LOL'da iyi olabilmek için bütün karakterlerin ilk aşamada skillerini öğrenmelisin bu da 120+ hero olduğunu düşünürsek 1 oyunda karşına 5 rakip gelse ( Ki farklı gelseler dahi) 24 oyuna tekabul ediyor.CS GO da giriyorsun FPS maç.
Çok basit anlamda yazdım :)

The Batman

80+ Silver
??? Diyen kişini önemi yok. Nova gibi düşük bir rankta bile herkes tek atıyor. Zamanında Lem olmuş birisi olarak söylüyorum bunu. En fazla novasın. Ki Prime bile yoktur belki sende.
silahlı oyun haberin olsun 1 mermi ile ölmek yada öldürmek gayet normal ha sen fazla içerlenmişsin ölmek konusunda

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,285
İsim
Anonim-Anonim
silahlı oyun haberin olsun 1 mermi ile ölmek yada öldürmek gayet normal ha sen fazla içerlenmişsin ölmek konusunda
Ben sana oyun lol'e göre zor demiyorum. Başlangıç için LOL daha zor zaten. Ama belli bir seviyeden sonra CS daha zor gelecektir LOL'e göre. Çok boş konuşuyorsun.

Belliki Hayatını lol oynarak zehir eden insanlardansın.

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Efe Kırmaz

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Arkadaşlarla bir tartışmaya girdik anket yapmak istiyoruz
Sizce LoL mü daha zor CS:GO mu

Benim kendi fikrim LoL ün daha zorlayıcı olduğu

LoL ün spam oyunu olduğunu söylüyorlar ne düşünüyorsunuz ?

boş geçmezseniz sevinirim
fps ile lol karşılaştırılamaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,167
İsim
Burak Karadağ
İki oyunun temeli ve oynayış biçimi farklı tip oyunlar olduğundan dolayı karşılaştırılmasını pek mantıklı bulamadım. Bu kişiden kişiye değişir hangi oyunu daha iyi oynayabileceğin ve mantığını çözebileceğin senin yapına, becerine ve tecrübene bağlı.

Top Bottom