Karadeniz61
80+
- Reaksiyon skoru
- 54
LOL daha zor tabii ki.
bunu en son diyen sürekli ölüydüKafana sürekli tek yiyince anlarsın.
evet oyun son yamalarla iyice kolaylaştı denilebilir çünki gelen çoğu şampiyon birbirine benzemeye basladi birbirini tekrar eden bi döngü var çeşitlilik azaldı diyebilirim ama hala lol ün cs den daha ayrintili ve daha uğraş gerektirip akıl oyunları kurulacak bir oyun olduğunu düşünüyorumriot oyunu bu kadar kolaylaştırmasaydı lol daha zor derdim. ama son preseason değişikliklerini gördüğümden CS bence daha zor.
zaten moba oyunlari fps oyunlarindan daha zor olmasi ucubik bir şey değil moba oyunlari her zaman daha ayrintili olur ama csninde cok zor yanları car ama bir moba oyunuyla hele ki bu oyun lol se karsilastirilma sansi oldugunu dusunmuyorumMOBA > FPS bence LOL tabii ki. İki oyunu da çok sevmem ama bunu sorgulamaya gerek yok bence
??? Diyen kişini önemi yok. Nova gibi düşük bir rankta bile herkes tek atıyor. Zamanında Lem olmuş birisi olarak söylüyorum bunu. En fazla novasın. Ki Prime bile yoktur belki sende.bunu en son diyen sürekli ölüydü
silahlı oyun haberin olsun 1 mermi ile ölmek yada öldürmek gayet normal ha sen fazla içerlenmişsin ölmek konusunda??? Diyen kişini önemi yok. Nova gibi düşük bir rankta bile herkes tek atıyor. Zamanında Lem olmuş birisi olarak söylüyorum bunu. En fazla novasın. Ki Prime bile yoktur belki sende.
Ben sana oyun lol'e göre zor demiyorum. Başlangıç için LOL daha zor zaten. Ama belli bir seviyeden sonra CS daha zor gelecektir LOL'e göre. Çok boş konuşuyorsun.silahlı oyun haberin olsun 1 mermi ile ölmek yada öldürmek gayet normal ha sen fazla içerlenmişsin ölmek konusunda
tabi tabi sen devam etBen sana oyun lol'e göre zor demiyorum. Başlangıç için LOL daha zor zaten. Ama belli bir seviyeden sonra CS daha zor gelecektir LOL'e göre. Çok boş konuşuyorsun.
Belliki Hayatını lol oynarak zehir eden insanlardansın.
Arkadaşlarla bir tartışmaya girdik anket yapmak istiyoruz
Sizce LoL mü daha zor CS:GO mu
Benim kendi fikrim LoL ün daha zorlayıcı olduğu
LoL ün spam oyunu olduğunu söylüyorlar ne düşünüyorsunuz ?
boş geçmezseniz sevinirim
birbirinden farklı oyunlar,karşılatırılamaz.Biri fps biri moba
fps ile lol karşılaştırılamazArkadaşlarla bir tartışmaya girdik anket yapmak istiyoruz
Sizce LoL mü daha zor CS:GO mu
Benim kendi fikrim LoL ün daha zorlayıcı olduğu
LoL ün spam oyunu olduğunu söylüyorlar ne düşünüyorsunuz ?
boş geçmezseniz sevinirim