Steam İademi Kabul Etmiyor

Reaksiyon skoru
18
arkadaşlar steamdan witcher 2 almıştım 2 saat oynamamış olmama rağmen iadem kabul edilmiyor çözümü var mı

Alalı kaç gün oldu

14 günü geçtiyse iade kabul edilemiyor.
Yapabileceğiniz hiçbir şey yok.
14 gün geçmedi 7 gün fln oldu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1 haftayı geçmişse iade edilemiyor malesef.
1 hafta oldu ama ondan öncede denedim kabul edilmiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alalı kaç gün oldu
6-7 gün fln

Toplam 2 saati geçmemiş ve 14 gün içinde aldıysanız iade edilebilir olması gerekiyor.
Reddedilme sebebini ticket atarak sorabilirsin.
yani reddedilmeden kastım hiç bi cvp yok bu sorun witcher 3 te de varmış glb bi çözümü var mı acaba destektende yazdım ama hala kabul edilmedi

Neden desteğe yazıyorsun? Sol üstte desteğe gir iade talebi aç sebep kısmında oyunu beğenmedim çok zor felan seç iade olmama ihtimali yok.

arkadaşlar steamdan witcher 2 almıştım 2 saat oynamamış olmama rağmen iadem kabul edilmiyor çözümü var mı
14 gün ve 2 saat kuralı içerisinde bütün iadeler kabul edilir 2 saate dönerler 1 günede para gelir reddedileni görmedim hiç başka bir başlık altında tekrar deneyin

14 gün ve 2 saat kuralı içerisinde bütün iadeler kabul edilir 2 saate dönerler 1 günede para gelir reddedileni görmedim hiç başka bir başlık altında tekrar deneyin
14 gün olmadı ve 2 ssat oynamadım ama iademe yanıt gelmedi hala

Satın alma geçmişinizi sansürle miş bir şekilde sadece bahsi geçen oyunun tarhhini net şekilde gösteren, ayrıca oyunun oynama süresini de gösteren bir görsel paylaşır mısın?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,679
Üyeler
192,458
Son üye
bozkurtoguz23
Geri