InFL4MES1903
80+
- Reaksiyon skoru
- 18
arkadaşlar steamdan witcher 2 almıştım 2 saat oynamamış olmama rağmen iadem kabul edilmiyor çözümü var mı
14 gün geçmedi 7 gün fln oldu14 günü geçtiyse iade kabul edilemiyor.
Yapabileceğiniz hiçbir şey yok.
1 hafta oldu ama ondan öncede denedim kabul edilmiyor1 haftayı geçmişse iade edilemiyor malesef.
6-7 gün flnAlalı kaç gün oldu
Toplam 2 saati geçmemiş ve 14 gün içinde aldıysanız iade edilebilir olması gerekiyor.14 gün geçmedi 7 gün fln oldu
yani reddedilmeden kastım hiç bi cvp yok bu sorun witcher 3 te de varmış glb bi çözümü var mı acaba destektende yazdım ama hala kabul edilmediToplam 2 saati geçmemiş ve 14 gün içinde aldıysanız iade edilebilir olması gerekiyor.
Reddedilme sebebini ticket atarak sorabilirsin.
aga onu yaptım zaten ama 4 5 gündür bi cvp yok ondan desteğe yazdımNeden desteğe yazıyorsun? Sol üstte desteğe gir iade talebi aç sebep kısmında oyunu beğenmedim çok zor felan seç iade olmama ihtimali yok.
14 gün ve 2 saat kuralı içerisinde bütün iadeler kabul edilir 2 saate dönerler 1 günede para gelir reddedileni görmedim hiç başka bir başlık altında tekrar deneyinarkadaşlar steamdan witcher 2 almıştım 2 saat oynamamış olmama rağmen iadem kabul edilmiyor çözümü var mı
14 gün olmadı ve 2 ssat oynamadım ama iademe yanıt gelmedi hala14 gün ve 2 saat kuralı içerisinde bütün iadeler kabul edilir 2 saate dönerler 1 günede para gelir reddedileni görmedim hiç başka bir başlık altında tekrar deneyin
İademe yanıt gelmedi ile iadem kabul edilmiyor çok farklı şeyler farkındasın dimi ?14 gün olmadı ve 2 ssat oynamadım ama iademe yanıt gelmedi hala