Arama sonuçları: *

1. yaşandıbittisaygısızca

1000 TL’ye Gamepower GPR24C144 Monitör Alınır mı?

ayıp olacak ama o kadar para verip üzülmene değmez.
  2. yaşandıbittisaygısızca

Monitör 2,5 yıl kullanılmış dedin. Düşündüğünde uzun bir kullanım süresi yakın tarihte sorun çıkartma olasılığı yüksek. 500tl daha verip daha uzun kullanabileceğin bir şey al derim.
  3. yaşandıbittisaygısızca

Eğer 500tl seni çok zora sokmayacaksa Asus al. Daha önce gamepowerdan aldığım ürün bozuk çıkmıştı ve çok fazla kişi benimle aynı sorunu yaşamıştı. O yüzden o markadan uzak duruyorum. Ama 500tl benim için fazla dersen gamepower'ı alman daha iyi olur.
  4. yaşandıbittisaygısızca

Öneri Hikayeyi yönlendirebileceğim oyun önerisi istiyorum.

istek listesine ekledim. İndirime girdiğinde alacağım.
  5. yaşandıbittisaygısızca

The Walking Dead'i oynamadım. Ben "Batman the Telltale Series" oyununu bitirmiştim ve oradaki seçimler karakterlerle ilişkimizi fazlasıyla etkilemişti. Oyunun sonunu etkiliyor mu bilmiyorum oyunu 2 kere bitirmedim.
  6. yaşandıbittisaygısızca

Telltale oyunlarına bakabilirsin. Çoğunda gerilim yok ama ben türünü seviyorum. Hikaye tamamen sizin elinizde.
  7. yaşandıbittisaygısızca

[REHBER] Lazer (Göz) Ameliyatı Oldum Deneyimlerim (Güncellendi)

Motivasyon için teşekkür ederim.
  8. yaşandıbittisaygısızca

Corsair HS35 Alınır mı

HS35 kullanıyorum. Konforu gayet iyi. Ses kalitesi fiyatına göre iyi. Ama mikrofon maalesef ortalamanın altında. CH321 hakkında bir fikrim yok.
  9. yaşandıbittisaygısızca

[REHBER] Lazer (Göz) Ameliyatı Oldum Deneyimlerim (Güncellendi)

Düşünmesi bile korkunç, 1-2 yıla bende lazer göz ameliyatı olmayı düşünüyorum. Ama daha önce hiç uygunluk testi yapmadım ya uygun değilse diye cesaret edemiyorum. :(
  10. yaşandıbittisaygısızca

Multiplayer oyun önerisi^^

The Forest, R6, GTA V, CoD 4 MP Ücretsiz olarak Sabotaj, Genshin Impact, The Cycle, Paladins, Dauntless, Trove
  11. yaşandıbittisaygısızca

Görev yöneticisinde GPU 0 yazıyor.

Normal, bende de GPU 0 yazıyor.
  12. yaşandıbittisaygısızca

Hangi monitörü almalıyım?

144hz monitör almayı düşünüyorum. 2 Monitör arasında kaldım, bunların dışında öneriniz varsa beklerim. Bütçenin üstüne çıkamam. 1. Monitör 2. Monitör
Top Bottom