Neler Yeni

Öneri Hikayeyi yönlendirebileceğim oyun önerisi istiyorum.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Bütçe
1500
Arkadaşlar bileniniz vardır PS de Until Dawn diye bir oyun var. Hikayesini verdiğiniz kararlara göre yönlendirip farklı bitiriyor. Bu tarz gerilim oyunu biliyormusunuz? Steam üzerinden alacam.
Kaç yıldır şu oyunu gelsin diye bekliyorum ama bir türlü getirmiyorlar steame.

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Tab2 Witcher serisi. Witcher'da seçenek sunuyor. Oyunun farklı finalleri var yani.
Birde GTA 5 sayılır mı bilmem ama Franklin'e 3 seçenek sunuyorlar. Pek sayılmaz aslında ama yine de söylemek istedim.
Edit:korku oyunu istiyormuşsun hocam yanlış anladım .d

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Gerilim bilmiyorum ama witcher gayet iyi

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tab2 Witcher serisi. Witcher'da seçenek sunuyor. Oyunun farklı finalleri var yani.
Birde GTA 5 sayılır mı bilmem ama Franklin'e 3 seçenek sunuyorlar. Pek sayılmaz aslında ama yine de söylemek istedim.
Gta yı oynadım zaten. Witcher serisini de sevmiyorum knk ya. Mekanikleri vs sarmıyor hele 1-2 yi hiç çekemem :D yıl 2021. Ben daha çok Until Dawn tarzı gerçekçi hikayeler üzerinden gitmek istiyorum. Dediğim oyuna bir bak. Youtubeden çok efsane bir şey. Sırf bu oyun için PS alırım o derece yani :D

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Detroit: Become Human
Hikayeye en çok etki ettiğimi hissettiğim interaktif oyun olabilir

mamusk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
Muhammet Sadık Ceyhan
Gta yı oynadım zaten. Witcher serisini de sevmiyorum knk ya. Mekanikleri vs sarmıyor hele 1-2 yi hiç çekemem :D yıl 2021. Ben daha çok Until Dawn tarzı gerçekçi hikayeler üzerinden gitmek istiyorum. Dediğim oyuna bir bak. Youtubeden çok efsane bir şey. Sırf bu oyun için PS alırım o derece yani :D
witcher 1-2 tamamda 3 ün mekanikleri gayet iyi,bir dene bene bence.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bu konuya Until Dawn yazmak için girmiştim oynamışsın :) Önerim, Heavy Rain.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telltale oyunlarına bakabilirsin. Çoğunda gerilim yok ama ben türünü seviyorum. Hikaye tamamen sizin elinizde.
Telltale oyunları çok güzel özellikle The Walking Dead. Ama hikayeye yön verme olayı bence çok havada kalmış. Biz ne seçim yaparsak yapalım sonunda aynı şeyi görüyoruz. Seçimler sadece diyalogları değiştiyor. Ha tabi var yine sahne değişikliği ama çok az ve hissedilmiyor. Yine de Telltale oyunları müthiş başarılı oyunlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
yaşandıbittisaygısızca
Bu konuya Until Dawn yazmak için girmiştim oynamışsın :) Önerim, Heavy Rain.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telltale oyunları çok güzel özellikle The Walking Dead. Ama hikayeye yön verme olayı bence çok havada kalmış. Biz ne seçim yaparsak yapalım sonunda aynı şeyi görüyoruz. Seçimler sadece diyalogları değiştiyor. Ha tabi var yine sahne değişikliği ama çok az ve hissedilmiyor. Yine de Telltale oyunları müthiş başarılı oyunlar.
The Walking Dead'i oynamadım. Ben "Batman the Telltale Series" oyununu bitirmiştim ve oradaki seçimler karakterlerle ilişkimizi fazlasıyla etkilemişti. Oyunun sonunu etkiliyor mu bilmiyorum oyunu 2 kere bitirmedim.

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
Arkadaşlar bileniniz vardır PS de Until Dawn diye bir oyun var. Hikayesini verdiğiniz kararlara göre yönlendirip farklı bitiriyor. Bu tarz gerilim oyunu biliyormusunuz? Steam üzerinden alacam.
Kaç yıldır şu oyunu gelsin diye bekliyorum ama bir türlü getirmiyorlar steame.
Detroit: Become Human, The walking dead, Life is strange part 1 şuan steamde 31tl den 0tl ye düşmüş beleşe kap bence. Seversen gerisini satın alırsın 6 tl ye

whiterose

80+ Bronze
life is strange serisi

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
The Walking Dead'i oynamadım. Ben "Batman the Telltale Series" oyununu bitirmiştim ve oradaki seçimler karakterlerle ilişkimizi fazlasıyla etkilemişti. Oyunun sonunu etkiliyor mu bilmiyorum oyunu 2 kere bitirmedim.
Batman Talltale'in yaptığı en kötü proje olarak biliniyor. Bence The Walking Dead'i kesin oynamalısın. 4 sezon sürüyor ve ortalama 30-40 saatlik deneyim vaad ediyor. Bence kesin oyna bayılırsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
yaşandıbittisaygısızca
Batman Talltale'in yaptığı en kötü proje olarak biliniyor. Bence The Walking Dead'i kesin oynamalısın. 4 sezon sürüyor ve ortalama 30-40 saatlik deneyim vaad ediyor. Bence kesin oyna bayılırsın.
istek listesine ekledim. İndirime girdiğinde alacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,748
Üyeler
162,054
Son üye
muhammed.33
Top Bottom