Neler Yeni

1000 TL’ye Gamepower GPR24C144 Monitör Alınır mı?

seloyldz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
seloyldz
Merhabalar arkadaşlar 144Hz monitör alıcaktım internetten biraz araştırdım ve 1500 TL ye Asus 144Hz özellikleri iyi bir monitör buldum sonra kuzenim 2.5 senelik Gamepower GPR24C144 114Hz 1ms monitörünü 1000 tl’ ye bana verebilceğini söyledi sizce ne yapmalıyım 500 daha verip 0 mı almalıyım yoksa kuzenimde ki Gamepoweri almalımıyım o fiyata ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
yaşandıbittisaygısızca
Eğer 500tl seni çok zora sokmayacaksa Asus al. Daha önce gamepowerdan aldığım ürün bozuk çıkmıştı ve çok fazla kişi benimle aynı sorunu yaşamıştı. O yüzden o markadan uzak duruyorum. Ama 500tl benim için fazla dersen gamepower'ı alman daha iyi olur.

seloyldz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
seloyldz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer 500tl seni çok zora sokmayacaksa Asus al. Daha önce gamepowerdan aldığım ürün bozuk çıkmıştı ve çok fazla kişi benimle aynı sorunu yaşamıştı. O yüzden o markadan uzak duruyorum. Ama 500tl benim için fazla dersen gamepower'ı alman daha iyi olur.
Çok kararsız kaldım, monitörü kuzenimden getirdim ama hala ödemedim parasını taksit ile ödeyeceğim net bir şey söylemem gerekiyor adama hala kafam karışık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
yaşandıbittisaygısızca
Çok kararsız kaldım, monitörü kuzenimden getirdim ama hala ödemedim parasını taksit ile ödeyeceğim net bir şey söylemem gerekiyor adama hala kafam karışık.
Monitör 2,5 yıl kullanılmış dedin. Düşündüğünde uzun bir kullanım süresi yakın tarihte sorun çıkartma olasılığı yüksek. 500tl daha verip daha uzun kullanabileceğin bir şey al derim.

seloyldz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
seloyldz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Monitör 2,5 yıl kullanılmış dedin. Düşündüğünde uzun bir kullanım süresi yakın tarihte sorun çıkartma olasılığı yüksek. 500tl daha verip daha uzun kullanabileceğin bir şey al derim.
Bende ondan korkuyorum biraz ama senin dediğin gibi yapıcam herhalde ya biraz ayıp olcak kuzene ama yapcak bir şey yok :d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,748
Üyeler
162,054
Son üye
muhammed.33
Top Bottom