Arama sonuçları: *

1. B

Nvidia Kart Dan Amd ye geçmeye değer mi

Maalesef teoride öyle amd nin yazılımı cidden berbat her sürüm başka hatalar var. (Amd kullanicisiyim)
  2. B

RX 570 Mavi ekran hatası

Iade hakki elde edebilirsem nvdia 1650super alicam bir daha da amd ekran karti kullanmam hayatta.
  3. B

RX 570 Mavi ekran hatası

Malesef ben de onleyemiyorum bir kaç şey denedim fakat işe yaramadi garantiye vermeyi düsünuyorum.
  4. B

RX 570 Mavi ekran hatası

Kronik bir sorun.
  5. B

RX 570 Mavi ekran hatası

Ekran kartinizda problem var ayni sorunu rx 570 ile yaşiyorum monitor kapaniyor kasa calisiyor başka yerde sorun aramayin bu karti kullanan baya bir kişide var bu sorun.
  6. B

yeni pc de fps drop

Pc yi yük testine sokunca testi geçiyor anlamiyorum sebebini yazilimsal olabilirmi formatla duzelecek bişeymi
  7. B

yeni pc de fps drop

Farkli monitorde denedim yine ayni fps droplar düsuk yuksek ayar farketmiyo her oyunda oluyo az çok ama ozellikle açik dunya oyunlarinda artiyor
  8. B

yeni pc de fps drop

yaptım 3000 e aldım ayrıca şöyle bi sıkıntı da oluyor bazen kasa çalışırken monitör 3 4 kez kapandı oyu oynarken psuyla mı alakalı acaba
  9. B

yeni pc de fps drop

işlemci ryzen5 2600 ekran kartı asus rx570 8gb oc edition ram corsair vengeance 8.2 16gb ram anakart prime b450m k ssd sandisk ssd plus 480 gb (her şey buna yüklü) psu modelini bilmiyorum fakat sertifikalı ve ucuz olmayan bi parçaydı windows 10 u aldığımda yüklediler orjinal yaptıklarım: driver...
Geri