Malesef ben de onleyemiyorum bir kaç şey denedim fakat işe yaramadi garantiye vermeyi düsünuyorum.ne yapmam gerekiyor bunun önüne geçmek için
Malesef ben de onleyemiyorum bir kaç şey denedim fakat işe yaramadi garantiye vermeyi düsünuyorum.ne yapmam gerekiyor bunun önüne geçmek için
sadece mavi ekran gidip geldi diyordu sanırımdostum sistemsel hata olsa sadece mavi ekran vs verir pc tamamen kapanmaz
sistem kapanmıyor sadece ekran kartında sorun yaşıyorum geri kalan donanımlar çalışıyor gelen seste aynı mavi ekran yemiş gibi bir cızırtıdostum sistemsel hata olsa sadece mavi ekran vs verir pc tamamen kapanmaz
dostum sistemsel hata olsa sadece mavi ekran vs verir pc tamamen kapanmaz
mavi ekranda kalıyor kasayı kapatıp açınca düzeliyor diyorgeçtiğimiz günlerde aldığım strix rx570 ekran kartında hata alıyorum hiç bir sorun yokken bi anda mavi ekran gibi bir hata ile karşılaşıyorum bilgisayarın diğer bileşenleri çalıştığı halde ekran gidiyor kasayı tamamen kapatmadan geri açamıyorum nedenini bilen var mı acaba nasıl çözerim veya ne yapmam gerekir
ilk başta çok memnundum bu anda böyle bir hata ile karşılaştım bir daha bende kullanmayı düşünmüyorumIade hakki elde edebilirsem nvdia 1650super alicam bir daha da amd ekran karti kullanmam hayatta.
cızırtı geliyorsa iade yapabilirsinsistem kapanmıyor sadece ekran kartında sorun yaşıyorum geri kalan donanımlar çalışıyor gelen seste aynı mavi ekran yemiş gibi bir cızırtı
kasa hava akışı ile alakalı bir durum olabilir mi acaba?cızırtı geliyorsa iade yapabilirsin
hava akışı sadece ısı ve toz ile alakalı bir durum olmaz ekran kartı chipsetlerinde denildiği gibi bir sorun olabilirkasa hava akışı ile alakalı bir durum olabilir mi acaba?
iade talebinde bulunuyorum o zamanhava akışı sadece ısı ve toz ile alakalı bir durum olmaz ekran kartı chipsetlerinde denildiği gibi bir sorun olabilir
yani yinede bir teknik servise götürüp sorunu bulmanı tavsiye ederim sorun dediğim gibi sistemsel veya hdd veya ssd kaynaklıda olabiliriade talebinde bulunuyorum o zaman
o zaman önce aldığım yere garantisi için göndereyimyani yinede bir teknik servise götürüp sorunu bulmanı tavsiye ederim sorun dediğim gibi sistemsel veya hdd veya ssd kaynaklıda olabilir