- Konu Sahibi Konu Sahibi
sence ekran kartında bir sorun olabilir mi göndermeli miyim aldığım yerepsu dan değil ozaman psu yeterli
sence ekran kartında bir sorun olabilir mi göndermeli miyim aldığım yerepsu dan değil ozaman psu yeterli
sistem kaynaklı bir sorun format at düzelmezse teknik servise götürbir kere o şekilde oldu sonrasında bilgisayar açıkken mesela lole girdiğim esnada daha ana ekrandayken yedim bu hatayı
ekran kartında sorun yoksence ekran kartında bir sorun olabilir mi göndermeli miyim aldığım yere
az önce googlede gezerken yedim bu hatayısistem kaynaklı bir sorun format at düzelmezse teknik servise götür
dediğim gibi sistemsel bir hataaz önce googlede gezerken yedim bu hatayı
ekran kartını al başka bir sisteme tak ondada olucak mı test etsence ekran kartında bir sorun olabilir mi göndermeli miyim aldığım yere
Ekran kartinizda problem var ayni sorunu rx 570 ile yaşiyorum monitor kapaniyor kasa calisiyor başka yerde sorun aramayin bu karti kullanan baya bir kişide var bu sorun.az önce googlede gezerken yedim bu hatayı
dostum sistemsel hata olsa sadece mavi ekran vs verir pc tamamen kapanmazdediğim gibi sistemsel bir hata
anladım teşekkür ederim monitör ile bir alakası yoktur değil mi hani yetersiz gelme falan söz konusu değildirdediğim gibi sistemsel bir hata
Youtube de bir video izlemiştim bunla ilgili. Tamir videosu. Çipsette bir sorun olduğunu söylüyorlardı bilemiyorum ama sorun bence budur.bir kere o şekilde oldu sonrasında bilgisayar açıkken mesela lole girdiğim esnada daha ana ekrandayken yedim bu hatayı
ne yapmam gerekiyor bunun önüne geçmek içinEkran kartinizda problem var ayni sorunu rx 570 ile yaşiyorum monitor kapaniyor kasa calisiyor başka yerde sorun aramayin bu karti kullanan baya bir kişide var bu sorun.
monitörle alakalı bir durum söz konusu değilanladım teşekkür ederim monitör ile bir alakası yoktur değil mi hani yetersiz gelme falan söz konusu değildir