Arama sonuçları: *

1. Y

Fiyat performans egzoz fan önerisi

Almam gereken daha kaliteli bir şey yoktur değil mi ? 1650627887 Yani sonuçta bir kere alacağım bari kaliteli olsun.
  2. Y

Sanırım bu forumda konu hakkında fikri olan kimse yok .
  3. Y

Merhaba fan almayı düşünüyorum resimdeki girişlere uyacak önerilerinizi bekliyorum.
  4. Y

AMD Ryzen 5 1600 Six-Core Processor Overclock Yapmalı mıyım ?

crucial 8gb ddr4 2400mhz cl16
  5. Y

Teşşekürler deneyip buraya yazacağım belki birilerine yardımcı olur.
  6. Y

gerçekten bunu duymak rahatlattı ama bir ara 8 gb ram ile indirmiştim ilk oyun popülerleştiğinde fps droplar yaşıyordum ama ssd de yer kalmamıştı sadece 5 gb falan kalmıştı geri sildim ramden olduğunu düşündüğüm için şu an rami 16 gb a yükseltmeyi düşünüyorum umarım fps dropsuz çalışır.
  7. Y

CALL OF DUTY WARZONE FPS DROP SORUNU !

Daha doğrusu nasıl haletiniz rami artırarak mı ? 1619467446 konuya hakimseniz benimde bir konum var orada yardımcı olabilir misiniz ?
  8. Y

CALL OF DUTY WARZONE FPS DROP SORUNU !

Sorunun halletiniz mi ?
  9. Y

AMD Ryzen 5 1600 Six-Core Processor adlı işlemciyi kullanıyorum bir kaç gündür önüme çıkan overclock videolarını gördüm ve acaba bende yapmalıyım diye düşündüm yardımcı olabilir minisiniz ? 1619466729 Asıl amacım call of duty warzone oynamak test amaçlı bir siteye girdim bilgisayarım kaldırır mı...
  10. Y

8 GB RAM Önerisi

Renk olarak farklıda ondan dolayı soruyorum farklı bir desen var sizin attığınızda gerçi önemli olan özellikleri fakat insan emin olmak istiyor.
  11. Y

8 GB RAM Önerisi

Attığım sslere tıklarsanız görebiliyorusnuz. 1619452429 Ürünlerin uyumluluğu konusunda bir sıkıntı yaşar mıyım ? 1619453211 Bu ürünü alsam herhangi bir uyumluluk sorunu yaşar mıyım lütfen yardımcı olun.
  12. Y

8 GB RAM Önerisi

8 gb şu anki ramim ile uyumlu bir ram önerisinde bulunabilir misiniz ?
  13. Y

HDD Kızağım Yok Hdd kızağı Önerisi

Doğru söylüyorsun neyse ben yine de ürünü alıp deneyeceğim olmazsa dediğiniz gibi ortada sabit bir şekilde bırakacağım.
  14. Y

Yani masraf yapamayı inan bende istemem ama olurda hdd bozulursa daha çok masraf olacak en azından 15 tlyi riske atıyım daha iyi sorun yok bence.
  15. Y

İade kabul ederler mi denesem sonra uyumsuz diye iade etsem.
  16. Y

Yüklediğim fotoğrafta montajlı bir şekilde bulunması lazımken yok. Linklediğim ürünün 3.5" uyumlu olduğu gözüküyor ve bana mantıklı geldi yardımcı olursanız sevinirim. 1619439156 Normalde bu şekilde kullanılıyor bildiğiniz üzere bende 2.5" değilde 3.5" kullanacağım yani sanırım uyumlu ama yine...
  17. Y

Elimde yeni aldığım "seagate barrcuda 1tb 3.5 inç " hdd bulunmaktadır fakat hdd yi yerleştirmek için bir yer yok. Bende düşündüm ki https://www.amazon.com.tr/Alfais-Çevirici-Yuvası-Montaj-Aparatı/dp/B07PRK4479/ref=zg_bs_12601924031_7?_encoding=UTF8&psc=1&refRID=N8834XKGXSXVNG2H770D adlı bu...
Top Bottom