Neler Yeni

CALL OF DUTY WARZONE FPS DROP SORUNU !

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Arif güngör
Dün akşam Call of Duty Warzone indirmiştim daha yeni girebilme fırsatım oldu oyuna ve çok fazla fps drop yiyorum internetten bulduğum birçok videoya baktım ve ne dedilerse yaptım ona rağmen düzelmedi. Ha bu arada oyunu indirmeden önce birçok videoya baktım internetten hiçbirisinde böyle bi sorun olmuyor 70-80 fps de oynatıyor hepsini.(Sistemim monitörüm bozuk olduğu için Televizyona bağlı ondan olucağını sanmam ama sizce ondan olabilir mi?) Ne yapmamı önerirsiniz driveri silip daha uyumlu olanını kurucam ekran kartının ondan başka ne önerebilirsiniz?

Bilgisayarımın Özellikleri:
Ryzen 3 3200g işlemci
Rx570 4gb Ekran kartı
8gb Ram

Techno08

80+ Gold
RAM arttırmanı öneririm.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Dün akşam Call of Duty Warzone indirmiştim daha yeni girebilme fırsatım oldu oyuna ve çok fazla fps drop yiyorum internetten bulduğum birçok videoya baktım ve ne dedilerse yaptım ona rağmen düzelmedi. Ha bu arada oyunu indirmeden önce birçok videoya baktım internetten hiçbirisinde böyle bi sorun olmuyor 70-80 fps de oynatıyor hepsini.(Sistemim monitörüm bozuk olduğu için Televizyona bağlı ondan olucağını sanmam ama sizce ondan olabilir mi?) Ne yapmamı önerirsiniz driveri silip daha uyumlu olanını kurucam ekran kartının ondan başka ne önerebilirsiniz?

Ryzen 3 3200g işlemci
Rx570 4gb Ekran kartı
8gb Ram
8 gb ram yetmiyor gibi. Çünkü minimum sistem gereksinimlerinde 8 ram var. Önerilen minimum gereksinimler bazı durumlarda yetmiyor. oyunlarda.

Yusuf1823

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
YUSUF BİNG
Sorunun halletiniz mi ?

Ryzen 3 3200g işlemci
Rx570 4gb Ekran kartı
8gb Ram

Fordon Greeman

80+ Bronze
Ani takılmalar mı yaşıyorsun, fps düşüşleri mi? Gereksiz monitör uygulamalarını HWINFO CoreTemp vs. kaldırın. DDU ile driverları silip temiz kurulumla kurun. Windows KB5001330 güncellemesini kaldırıp test edin.

Yusuf1823

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
YUSUF BİNG
Daha doğrusu nasıl haletiniz rami artırarak mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ani takılmalar mı yaşıyorsun, fps düşüşleri mi? Gereksiz monitör uygulamalarını HWINFO CoreTemp vs. kaldırın. DDU ile driverları silip temiz kurulumla kurun. Windows KB5001330 güncellemesini kaldırıp test edin.
konuya hakimseniz benimde bir konum var orada yardımcı olabilir misiniz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Arif güngör
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ani droplar giriyor ve sürekli oluyor fps 80 larda geziyor 2 adım atınca veya savaşın orastında bi anda 10 lara 20 lere düşüyor. bu windows güncellemesini nasıl kaldırabilirim bi sıkıntı çıkarmaz bana değil mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

8 gb ram yetmiyor gibi. Çünkü minimum sistem gereksinimlerinde 8 ram var. Önerilen minimum gereksinimler bazı durumlarda yetmiyor. oyunlarda.
Evet Ram arttırmayı düşünüyorum ve daha güçlü bi işlemci alıcam para biriktirip haklı olabilirsin aslında yetmiyor olabilir

Zozzi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Efemert Pekgöz
ryzen 5 2600
rx 580 8 gb
8 gb ram
oyunu oynarken bir anda ses kaymaya başlıyor ve oyun kasmaya başlıyor. Rami mi arttırmalıyım sizce?

Top Bottom