Arama sonuçları: *

1. Tyler_Durden

Deniz ulaştırma mühendisliği /zabitlik

merhabalar ben forumda gezinirken gördüm dediğiniz bölümü yazdım tercihlere artık hayırlısı
  2. Tyler_Durden

Sizce 1milyon 500 bandında kadar hangi araba alınabilir

ben olsam bmw 320 düşünürdüm
  3. Tyler_Durden

Makine Mühendisi veya okuyan varsa tavsiye verebilir mi

bence denizcilik düşünebilirsin ben bu sene sayısalda 150k yaptım denizcilik yazmayı düşünüyorum sende düşünebilirsin gemi makineleri işletme mühendisliği yada deniz ulaştırma ve işletme mühendisliği düşünebilirsin şahsen ben yazacağım
  4. Tyler_Durden

12.Sınıfta devam zorunluluğu var mı ?

Valla başkan kafam karışık şimdilik bekliyom
  5. Tyler_Durden

12.Sınıfta devam zorunluluğu var mı ?

öncelikle herkese merhabalar ben bu sene lise sona geçtim açık liseye karar vermiştim ancak bakanlık 12.sınıf öğrencileri bırakmaycağız demiş(devamsızlıktan ) bu sene için geçerlimi yoksa direkt açık liseye mi geçeyim ?
  6. Tyler_Durden

Redmi 8A telefona pixel kurmak ancak sorun var

Merhaba arkadaşlar, öncelikle elimde Redmi 8A bir telefon var ve ben MIUI'den memnun değilim ve 1 haftaya değiştireceğim ancak birkaç sorum var 1:) ROM kurulduktan sonra mobil hattımda sorun çıkar mı? 2:) bu işlemi denedim ancak Bootloader kilidi denilen bir şey var ö yüzden 1 hafta beklemem...
  7. Tyler_Durden

Windows kurulum sırasında bu hatayı veriyor

Arkadaşlar format sırasında bu hatayı aldım
  8. Tyler_Durden

1 yıllık yks hazırlanma ücreti...

Bir arkadaşım iyi bir dershanede vip sınıf için 30 k ödemiş( not: şehir adana)
  9. Tyler_Durden

1 yıllık yks hazırlanma ücreti...

Arkadaşlar az önce ortalama bir dershane ye kayıt yaptırmak için gittim bana 20 k dediler bakın şehrim adana ve bu dershane ortalama bir dershane
  10. Tyler_Durden

PROTEIN TOZU ONERILERI SSN Command Quadro Whey Protein INCELEME

Bence en temizi yulaf ezmesi protein deposu resmen 1647083341 Ayrıca protein tozu uzun zamanda böbrekleri bozuyor haberiniz olsun
  11. Tyler_Durden

Açık liseye geçmek gereklimi

son olarak sorum şu SAT a hazırlık için neler yapılması gerek
  12. Tyler_Durden

neden memnun değilsiniz peki eğitimi mi kötü
  13. Tyler_Durden

siz hangi üniversitede okuyorsunuz
  14. Tyler_Durden

ama esas sorun şu okul çok verimsiz öğrenciler ders dışında herşeyle uğraşıyorlar ve okuldan nefret ediyorum
  15. Tyler_Durden

Arkadaşlar merhaba ben 11.sınıf öğrenciyisim .Kötü bir Anadolu lisesinde okuyorum. Devamsızlık tahammülü yok ,hocalar çok gaddar ve sınıfta herkes çok kötü .Ben bütün bunları göz önünde bulundurarak açığa geçme kararı aldım ancak 1 sorun var ben bu okulda okul birincisiyim. Ve bu nedenle kafam...
  16. Tyler_Durden

Android tableti çizim tablet olarak kullanma

Selamlar arkadaşlar. Ben YouTube üzerinden soru çözüm videoları izliyorum ancak hocadan önce ben çözmek istiyorum elimde bir tablet var onu çizim tableti olarak kullanmak istiyorum. TeamViewer ve virtualtablet gibi uygulamaları denedim fakat pek faydalı değildi. Önereceğiniz bir uygulama var mı?
  17. Tyler_Durden

PC uyku moduna geçmiyor

Selamlar arkadaşlar önceden herhangi bir sorun yaşamıyordum ama son bir iki haftadır PC'm uyku moduna geçmiyor.Bu videodakileri yaptım ancak nafile.
  18. Tyler_Durden

Yazıcıda yazdırma sorunu

Merhabalar bugün yaklaşık 2 saattir bir yazıcıdan çıktı almaya çalışıyorum ancak nafile. Yazdırma tuşuna basıyorum ama yazıcıda ses seda yok ayrıca driver kurulumunu yaptım.
  19. Tyler_Durden

Kan Grubu'nun belirlenmesi ile ilgili Python programı

Selamlar arkadaşlar ben proje ödevim için bir bilgisayar programı yazmak istiyorum ancak biraz Python biliyorum o yüzden yetersiz kaldım. Proje ödevim kan gruplarının belirlenmesi yardımınızı bekliyorum.
  20. Tyler_Durden

İlk 2 k için çalışma programı

Yalniz ben 11 .sınıf olduğumu yazdım ve okula gidiyorum eve geldiğimde saat 15 .40 oluyor
Top Bottom