Neler Yeni

Sizce 1milyon 500 bandında kadar hangi araba alınabilir

Arabasevdalısı

80+ Bronze
Genel olarak nicknamemimde bellirtiğim gibi araba düşkünü bir insanım ve yakın zamanda maximum 1.5 m bandına yeni bir otomobil düşünüyorum bu otomobildeki ana kriterlerim : alacağım aracın maximum 5 yaşında olması, tercihen d segmenti 4,5 yaşında bir premium araba veya 2,3 yaşında üst paket d segmenti veya c sınıfı sıfıra yakın veya sıfır bir suv olması, ve bunları geçecek olursak ana kriterim ya LPG takılıp şehir içinde çok düşük km başı fiyatlara kullanabileceğim yada Hybrid bir araç olması ve bu aracın maksimum 100k kilometre bandında olması şimdiden önerileriniz için teşekkürler

şahin doğan

80+ Platinum
2015-2016 CLA 200

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
1.5M fiyata kadar bir araba alıp ve o arabaya LPG takmayı düşünmek ya da aklından geçirmek 😳

etnetalw

80+ Bronze
Genel olarak nicknamemimde bellirtiğim gibi araba düşkünü bir insanım ve yakın zamanda maximum 1.5 m bandına yeni bir otomobil düşünüyorum bu otomobildeki ana kriterlerim : alacağım aracın maximum 5 yaşında olması, tercihen d segmenti 4,5 yaşında bir premium araba veya 2,3 yaşında üst paket d segmenti veya c sınıfı sıfıra yakın veya sıfır bir suv olması, ve bunları geçecek olursak ana kriterim ya LPG takılıp şehir içinde çok düşük km başı fiyatlara kullanabileceğim yada Hybrid bir araç olması ve bu aracın maksimum 100k kilometre bandında olması şimdiden önerileriniz için teşekkürler
DS Bence

BehzatÇ.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
behzat
SUPER B

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
ÖZGÜR KAPTAN
Arabadan anlamam da geçen yolda canlı canlı Togg gördüm. Abi araba yıkılıyordu ya. Müthiş bir şeydi. Lacivert rengiydi. Olm müthişti.
Tesla çıkış fiyatında satılsa Tesla derdim toguda teslayida gördüm Tesla çok başka bir şey ama şuan çok zam geldi

Top Bottom