Neler Yeni

Sizce 1milyon 500 bandında kadar hangi araba alınabilir

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
Cok anormal değil fabrikadan lpgli arabalar bile var o fiyata civic gibi
Lpg kuru yakıt olduğu için pistonlar, segman, gömlek vs. çabuk aşınır ve motor çabuk elden çıkar örneğin benzin ile 10 yıl kullanırsın lpg ile 5 yıl hem benzinin tepkime süresi diğer yakıtlara göre daha iyi ve performanslı tabii alacak kişinin kendi tercihidir

r4NG3r

80+ Silver
Lpg kuru yakıt olduğu için pistonlar, segman, gömlek vs. çabuk aşınır ve motor çabuk elden çıkar örneğin benzin ile 10 yıl kullanırsın lpg ile 5 yıl hem benzinin tepkime süresi diğer yakıtlara göre daha iyi ve performanslı tabii alacak kişinin kendi tercihidir
Sıfır veya 2 3 yaşında alıp 4 5 sene sonra satacak birisi için çok dert değil .d

suat_tvk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
kerem-aksoy
2016 520i

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,689
İsim
Yavuz
Yeni chery modelleri güzel. Superb olabilir veya civic. Ben olsam SUV alırdım alıcısı çok. Örnek bugün bi haber gördüm d segment SUV Mayıs ayında 2917 ad satılmış. Bunun 1097 di tiggo 8 proydu.

Arabasevdalısı

80+ Bronze
Hocam çok sevdiğim bir söz var ilk sahibi BMW ye biner sonrakilerde BMW sahibine biner o yüzden BMW çok düşünmüyorum olursada 2018 model F30 318 i yada 320 d olabilir
1.5 milyon para verip lpg ile gezmek ?
Evet ztn yorumlardada yazıldığı gibi ben bu alacağım arabayı Max 4,5 sene kullanıp sonra ya bir düşük segment sıfır araba yada yine bundan daha genç bir d sınıfı qlıcağ8m
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeni chery modelleri güzel. Superb olabilir veya civic. Ben olsam SUV alırdım alıcısı çok. Örnek bugün bi haber gördüm d segment SUV Mayıs ayında 2917 ad satılmış. Bunun 1097 di tiggo 8 proydu.
Hocam Chery kısa vadede iyi satış yapsada türkiyede hiçbir zaman piyaysasının iyi olacağını düşünmüyorum bu yüzden listemde değil onun dışında civic de c segmenti bir tık özellikli corollaya 550 k fark vermek istemediğim için tercih etmeyeceğim bir model Civic almak yerine Toyota Corolla alıp tüm opsiyonları açarım boş paket Civic parasına gelir

Hocam pasaatı yakıt tüketiminden çok düşünmüyorum ama bir tane 1.6 TDI neden olmasın

Hocam 520 ye binmek için binmem eğer Max 1.5 yerine 2 gibi bir bütçem olsaydı zaten G20 yada temiz F10 Lara yönelirdim

2015-2016 CLA 200
C segmenti bir arabaya o para vermem ama 2018 model bir c200,180 neden olmasın

2015-2016 CLA 200

Ds inde türkiyede çok piyasası yok

Arabadan anlamam da geçen yolda canlı canlı Togg gördüm. Abi araba yıkılıyordu ya. Müthiş bir şeydi. Lacivert rengiydi. Olm müthişti.
Bahçeli bir evim olmadığı için şuanki arabam kadjarla Ayn yakıyor gereksiz

Hocam A4 e ne dersiniz 2.0 TDI hem 190 beygir hem çok kaçıyor hemde az yakıyor

Son düzenleme:

suat_tvk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
kerem-aksoy
Hocam çok sevdiğim bir söz var ilk sahibi BMW ye biner sonrakilerde BMW sahibine biner o yüzden BMW çok düşünmüyorum olursada 2018 model F30 318 i yada 320 d olabilir

Evet ztn yorumlardada yazıldığı gibi ben bu alacağım arabayı Max 4,5 sene kullanıp sonra ya bir düşük segment sıfır araba yada yine bundan daha genç bir d sınıfı qlıcağ8m

Hocam Chery kısa vadede iyi satış yapsada türkiyede hiçbir zaman piyaysasının iyi olacağını düşünmüyorum bu yüzden listemde değil onun dışında civic de c segmenti bir tık özellikli corollaya 550 k fark vermek istemediğim için tercih etmeyeceğim bir model Civic almak yerine Toyota Corolla alıp tüm opsiyonları açarım boş paket Civic parasına gelir

Hocam pasaatı yakıt tüketiminden çok düşünmüyorum ama bir tane 1.6 TDI neden olmasın

Hocam 520 ye binmek için binmem eğer Max 1.5 yerine 2 gibi bir bütçem olsaydı zaten G20 yada temiz F10 Lara yönelirdim

Ds inde türkiyede çok piyasası yok

Bahçeli bir evim olmadığı için şuanki arabam kadjarla Ayn yakıyor gereksiz

Hocam A4 e ne dersiniz 2.0 TDI hem 190 beygir hem çok kaçıyor hemde az yakıyor
Hocam 90 model 520 almıyorsunuz ki f10 temiz düşük km li bulursanız sıkıntı olmaz birde çok sıkıştırmamak lazim

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
Super b düşünmedim değil de ben piyasası iyi olan kolay satabileceğim bir araba almak istiyorum zaten şu anki arabam olan kadjardan o yüzden vaz geçiyorum
aslında superbin piyasası iyi ve çok beğendiğim bi araba. Bence bu bütçeyle audi bmw mercedes gibi masraflı markalara yönelmen doğru olmaz yarın birgün bi sıkıntıda çok masrafa girersin. 0 veya düşük km 1 2 yaşında renault megane vw golf honda (sevmiyorum ama piyasası iyi) tarzı bi araç denk getirirsen elden çıkarması da senin için kolay olur

ka.dir18

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Kadir Danacı
superb tercih olabilir
geniş iç hacim
motor 1.5tsi güzel yürüyo
dsg şanzıman gayet başarılı
araç donanım olarak da baya dolu
gösteriş de güzel

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,522
İsim
ArtiAnius
şehir içi 13 lt yakıyor araba :D

Arabasevdalısı

80+ Bronze
aslında superbin piyasası iyi ve çok beğendiğim bi araba. Bence bu bütçeyle audi bmw mercedes gibi masraflı markalara yönelmen doğru olmaz yarın birgün bi sıkıntıda çok masrafa girersin. 0 veya düşük km 1 2 yaşında renault megane vw golf honda (sevmiyorum ama piyasası iyi) tarzı bi araç denk getirirsen elden çıkarması da senin için kolay olur
Hocam Mercedes c serisinin bakımı o kadar pahalıya patlamıyor reno motoru sağolsun bide zaten Civic gereksiz pahalı şuan golf bana küçük gelir meganede eski aracım yani piyasası iyi olan sizce dizel Passat tarzı bir şey nasıl olur

superb tercih olabilir
geniş iç hacim
motor 1.5tsi güzel yürüyo
dsg şanzıman gayet başarılı
araç donanım olarak da baya dolu
gösteriş de güzel
Hocam superb dediğim gibi çok iyi araba ama o fiyata onun yerine piyasası daha garanti Passat tercih ederim

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
Hocam Mercedes c serisinin bakımı o kadar pahalıya patlamıyor reno motoru sağolsun bide zaten Civic gereksiz pahalı şuan golf bana küçük gelir meganede eski aracım yani piyasası iyi olan sizce dizel Passat tarzı bir şey nasıl olur
passat her türlü iyi olur ama ben artık çok sevmiyorum o arabayı. göre göre bıktık passat tan vw de durumu farketmiş olacak ki üretimini durdurdu artık. ama bu durum arabanın piyasasına etki etmez

Top Bottom