Cok anormal değil fabrikadan lpgli arabalar bile var o fiyata civic gibi1.5M fiyata kadar bir araba alıp ve o arabaya LPG takmayı düşünmek ya da aklından geçirmek
Cok anormal değil fabrikadan lpgli arabalar bile var o fiyata civic gibi1.5M fiyata kadar bir araba alıp ve o arabaya LPG takmayı düşünmek ya da aklından geçirmek
Lpg kuru yakıt olduğu için pistonlar, segman, gömlek vs. çabuk aşınır ve motor çabuk elden çıkar örneğin benzin ile 10 yıl kullanırsın lpg ile 5 yıl hem benzinin tepkime süresi diğer yakıtlara göre daha iyi ve performanslı tabii alacak kişinin kendi tercihidirCok anormal değil fabrikadan lpgli arabalar bile var o fiyata civic gibi
Sıfır veya 2 3 yaşında alıp 4 5 sene sonra satacak birisi için çok dert değil .dLpg kuru yakıt olduğu için pistonlar, segman, gömlek vs. çabuk aşınır ve motor çabuk elden çıkar örneğin benzin ile 10 yıl kullanırsın lpg ile 5 yıl hem benzinin tepkime süresi diğer yakıtlara göre daha iyi ve performanslı tabii alacak kişinin kendi tercihidir
Super b düşünmedim değil de ben piyasası iyi olan kolay satabileceğim bir araba almak istiyorum zaten şu anki arabam olan kadjardan o yüzden vaz geçiyorumsüper b değil o araba superb ya niye herkes süper b diyo şu arabaya
Hocam çok sevdiğim bir söz var ilk sahibi BMW ye biner sonrakilerde BMW sahibine biner o yüzden BMW çok düşünmüyorum olursada 2018 model F30 318 i yada 320 d olabilir2016 520i
Evet ztn yorumlardada yazıldığı gibi ben bu alacağım arabayı Max 4,5 sene kullanıp sonra ya bir düşük segment sıfır araba yada yine bundan daha genç bir d sınıfı qlıcağ8m1.5 milyon para verip lpg ile gezmek ?
Hocam Chery kısa vadede iyi satış yapsada türkiyede hiçbir zaman piyaysasının iyi olacağını düşünmüyorum bu yüzden listemde değil onun dışında civic de c segmenti bir tık özellikli corollaya 550 k fark vermek istemediğim için tercih etmeyeceğim bir model Civic almak yerine Toyota Corolla alıp tüm opsiyonları açarım boş paket Civic parasına gelirYeni chery modelleri güzel. Superb olabilir veya civic. Ben olsam SUV alırdım alıcısı çok. Örnek bugün bi haber gördüm d segment SUV Mayıs ayında 2917 ad satılmış. Bunun 1097 di tiggo 8 proydu.
Hocam pasaatı yakıt tüketiminden çok düşünmüyorum ama bir tane 1.6 TDI neden olmasınPassat
Hocam 520 ye binmek için binmem eğer Max 1.5 yerine 2 gibi bir bütçem olsaydı zaten G20 yada temiz F10 Lara yönelirdim2016 520i
C segmenti bir arabaya o para vermem ama 2018 model bir c200,180 neden olmasın2015-2016 CLA 200
C segmenti bir arabaya o para vermem ama 2018 model bir c200,180 neden olmasın2015-2016 CLA 200
Ds inde türkiyede çok piyasası yokDS Bence
Bahçeli bir evim olmadığı için şuanki arabam kadjarla Ayn yakıyor gereksizArabadan anlamam da geçen yolda canlı canlı Togg gördüm. Abi araba yıkılıyordu ya. Müthiş bir şeydi. Lacivert rengiydi. Olm müthişti.
Hocam 90 model 520 almıyorsunuz ki f10 temiz düşük km li bulursanız sıkıntı olmaz birde çok sıkıştırmamak lazimHocam çok sevdiğim bir söz var ilk sahibi BMW ye biner sonrakilerde BMW sahibine biner o yüzden BMW çok düşünmüyorum olursada 2018 model F30 318 i yada 320 d olabilir
Evet ztn yorumlardada yazıldığı gibi ben bu alacağım arabayı Max 4,5 sene kullanıp sonra ya bir düşük segment sıfır araba yada yine bundan daha genç bir d sınıfı qlıcağ8m
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam Chery kısa vadede iyi satış yapsada türkiyede hiçbir zaman piyaysasının iyi olacağını düşünmüyorum bu yüzden listemde değil onun dışında civic de c segmenti bir tık özellikli corollaya 550 k fark vermek istemediğim için tercih etmeyeceğim bir model Civic almak yerine Toyota Corolla alıp tüm opsiyonları açarım boş paket Civic parasına gelir
Hocam pasaatı yakıt tüketiminden çok düşünmüyorum ama bir tane 1.6 TDI neden olmasın
Hocam 520 ye binmek için binmem eğer Max 1.5 yerine 2 gibi bir bütçem olsaydı zaten G20 yada temiz F10 Lara yönelirdim
C segmenti bir arabaya o para vermem ama 2018 model bir c200,180 neden olmasın
C segmenti bir arabaya o para vermem ama 2018 model bir c200,180 neden olmasın
Ds inde türkiyede çok piyasası yok
Bahçeli bir evim olmadığı için şuanki arabam kadjarla Ayn yakıyor gereksiz
Hocam A4 e ne dersiniz 2.0 TDI hem 190 beygir hem çok kaçıyor hemde az yakıyor
aslında superbin piyasası iyi ve çok beğendiğim bi araba. Bence bu bütçeyle audi bmw mercedes gibi masraflı markalara yönelmen doğru olmaz yarın birgün bi sıkıntıda çok masrafa girersin. 0 veya düşük km 1 2 yaşında renault megane vw golf honda (sevmiyorum ama piyasası iyi) tarzı bi araç denk getirirsen elden çıkarması da senin için kolay olurSuper b düşünmedim değil de ben piyasası iyi olan kolay satabileceğim bir araba almak istiyorum zaten şu anki arabam olan kadjardan o yüzden vaz geçiyorum
şehir içi 13 lt yakıyor arabaYeni chery modelleri güzel. Superb olabilir veya civic. Ben olsam SUV alırdım alıcısı çok. Örnek bugün bi haber gördüm d segment SUV Mayıs ayında 2917 ad satılmış. Bunun 1097 di tiggo 8 proydu.
Hocam Mercedes c serisinin bakımı o kadar pahalıya patlamıyor reno motoru sağolsun bide zaten Civic gereksiz pahalı şuan golf bana küçük gelir meganede eski aracım yani piyasası iyi olan sizce dizel Passat tarzı bir şey nasıl oluraslında superbin piyasası iyi ve çok beğendiğim bi araba. Bence bu bütçeyle audi bmw mercedes gibi masraflı markalara yönelmen doğru olmaz yarın birgün bi sıkıntıda çok masrafa girersin. 0 veya düşük km 1 2 yaşında renault megane vw golf honda (sevmiyorum ama piyasası iyi) tarzı bi araç denk getirirsen elden çıkarması da senin için kolay olur
Hocam superb dediğim gibi çok iyi araba ama o fiyata onun yerine piyasası daha garanti Passat tercih ederimsuperb tercih olabilir
geniş iç hacim
motor 1.5tsi güzel yürüyo
dsg şanzıman gayet başarılı
araç donanım olarak da baya dolu
gösteriş de güzel
passat her türlü iyi olur ama ben artık çok sevmiyorum o arabayı. göre göre bıktık passat tan vw de durumu farketmiş olacak ki üretimini durdurdu artık. ama bu durum arabanın piyasasına etki etmezHocam Mercedes c serisinin bakımı o kadar pahalıya patlamıyor reno motoru sağolsun bide zaten Civic gereksiz pahalı şuan golf bana küçük gelir meganede eski aracım yani piyasası iyi olan sizce dizel Passat tarzı bir şey nasıl olur