Neler Yeni

Sizce 1milyon 500 bandında kadar hangi araba alınabilir

Arabasevdalısı

80+ Bronze
Hocam 90 model 520 almıyorsunuz ki f10 temiz düşük km li bulursanız sıkıntı olmaz birde çok sıkıştırmamak lazim
Hocam yinede arabanın nasıl kullanıldığını bilemiyorum mesela bir akrabamda şuan F10 var 2012 inanılmaz bir servis masrafı var üstüne motor patlar diye satmaya karar verdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

passat her türlü iyi olur ama ben artık çok sevmiyorum o arabayı. göre göre bıktık passat tan vw de durumu farketmiş olacak ki üretimini durdurdu artık. ama bu durum arabanın piyasasına etki etmez
Hocam dediğim gibi tercihim premium öncelikle temiz bir A4 yada c180 bulursam ana hedef onlar ama pasaatta benim için piyasasının katlamasıyla güzel bir seçenek

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
Hocam yinede arabanın nasıl kullanıldığını bilemiyorum mesela bir akrabamda şuan F10 var 2012 inanılmaz bir servis masrafı var üstüne motor patlar diye satmaya karar verdi

Hocam dediğim gibi tercihim premium öncelikle temiz bir A4 yada c180 bulursam ana hedef onlar ama pasaatta benim için piyasasının katlamasıyla güzel bir seçenek
A4 çok iyi araba. hem geniş sayılır hem de c serisine göre çok daha konforlu

Arabasevdalısı

80+ Bronze
A4 çok iyi araba. hem geniş sayılır hem de c serisine göre çok daha konforlu
Hocam bende düşünüyorum da A4 dünde piyasa biraz uçuşta bide boş paketleri inanılmaz ötesi boş zaten o yüzden düşünüyorum sağlam bı A4 ünde yakıt performansı mükemmel ötesi 190 beygir araba 5.5 6 litre yakıyor temiz bulursam emsalsiz bir araba

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
Hocam bende düşünüyorum da A4 dünde piyasa biraz uçuşta bide boş paketleri inanılmaz ötesi boş zaten o yüzden düşünüyorum sağlam bı A4 ünde yakıt performansı mükemmel ötesi 190 beygir araba 5.5 6 litre yakıyor temiz bulursam emsalsiz bir araba
audi alıyosan kesinlikle 2.0 altındaki motorlara bakma. 1.6 1.4 falan vw motor şanzımanı kullanıyo. 2.0 özellikle quattro olursa hem motor farklı hem de quattrolarda hakiki s tronic yağlı tip şanzıman var inanılmaz bi şey. dsg de çok hızlı bi şanzıman hiç kullanmamış olanlara hızlı gelebilir ama s tronic in yanında o bile yavaş kalıyo. adamı alttan çekip götürüyo öyle söyleyim. ne mercedes ne bmw o kadar iyi bi şanzımana sahip değil

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven

Arabasevdalısı

80+ Bronze
audi alıyosan kesinlikle 2.0 altındaki motorlara bakma. 1.6 1.4 falan vw motor şanzımanı kullanıyo. 2.0 özellikle quattro olursa hem motor farklı hem de quattrolarda hakiki s tronic yağlı tip şanzıman var inanılmaz bi şey. dsg de çok hızlı bi şanzıman hiç kullanmamış olanlara hızlı gelebilir ama s tronic in yanında o bile yavaş kalıyo. adamı alttan çekip götürüyo öyle söyleyim. ne mercedes ne bmw o kadar iyi bi şanzımana sahip değil
Hocam bir yandanda ilanda 1.4 milyona hatasız boyasız c180 buldum emsal audiler 1.6,1.7 o kadar eklersem austral yada başka alternatifler çıkar ( bu arada 1.5 ay öncede bakıyordum c 180 ile A4 temiz aynı fiyattı A4 ün piyasasına ne olmuş

Berkarda

80+ Silver
Arabadan anlamam da geçen yolda canlı canlı Togg gördüm. Abi araba yıkılıyordu ya. Müthiş bir şeydi. Lacivert rengiydi. Olm müthişti.
bende gördüm bizim 520d satıp alsak diye düşündüm ama rte para gitcek diye söylemekten vazgeçtim bizde kırmızı gelmişti

Berkarda

80+ Silver
Hocam elektirkli için erken daha girilmez evinde şarj edemiyeceksen
evde 5.kat kablo ile komşular bir şey der mi ve tesla bence daha teknolojik ve rte para gitmiyor

ama ötv ile yine gidiyor

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri