Neler Yeni

Sizce 1milyon 500 bandında kadar hangi araba alınabilir

Murat demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Murat demir
Corolla cross hybrid size en uygunu gibi hocam

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arabadan anlamam da geçen yolda canlı canlı Togg gördüm. Abi araba yıkılıyordu ya. Müthiş bir şeydi. Lacivert rengiydi. Olm müthişti.
Kim ne derse desin TOGG cidden kaliteli araba. Bence TOGG alın. Evde şarj ederseniz beleş gezersiniz.

Arabasevdalısı

80+ Bronze
evde 5.kat kablo ile komşular bir şey der mi ve tesla bence daha teknolojik ve rte para gitmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama ötv ile yine gidiyor
Hocam boş ver ztn malum şahısa verenlerin yüzde 90 ı o arabaları seçim mitingleri dışında rüyasında görecekler

Kim ne derse desin TOGG cidden kaliteli araba. Bence TOGG alın. Evde şarj ederseniz beleş gezersiniz.
Bnc fiyatlna togg çok kaliteli değil bide evden şarj zor küçük şehirde olsak yapılır da İstanbul malum

Corolla cross hybrid size en uygunu gibi hocam
Hocam güzel arabada lansmandayken almak mantıklıydıda şimdi alınmaz be ztn premium bir arabanın aşağı yukarı masrafını kaldırabilecej bir bütçem rahat bir şekilde var

Berkarda

80+ Silver
Hocam boş ver ztn malum şahısa verenlerin yüzde 90 ı o arabaları seçim mitingleri dışında rüyasında görecekler

Bnc fiyatlna togg çok kaliteli değil bide evden şarj zor küçük şehirde olsak yapılır da İstanbul malum
küçük sayılır aşırı büyk değil

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1

YouTube dan izlediğim kadarıyla kaliteli. Gidip görmedim. Hocam bir de İstanbuldaysanız bence elektrikli alın. İstanbul da şarj istasyonu flan çok vardır

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Genel olarak nicknamemimde bellirtiğim gibi araba düşkünü bir insanım ve yakın zamanda maximum 1.5 m bandına yeni bir otomobil düşünüyorum bu otomobildeki ana kriterlerim : alacağım aracın maximum 5 yaşında olması, tercihen d segmenti 4,5 yaşında bir premium araba veya 2,3 yaşında üst paket d segmenti veya c sınıfı sıfıra yakın veya sıfır bir suv olması, ve bunları geçecek olursak ana kriterim ya LPG takılıp şehir içinde çok düşük km başı fiyatlara kullanabileceğim yada Hybrid bir araç olması ve bu aracın maksimum 100k kilometre bandında olması şimdiden önerileriniz için teşekkürler
Cla 200 amg, Cla 180d, BMW 3.20d, TOGG(mükemmel makine), bulabilirsen Temiz BMW X5-X6.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,289
İsim
uwu

Hocam güzel arabada lansmandayken almak mantıklıydıda şimdi alınmaz be ztn premium bir arabanın aşağı yukarı masrafını kaldırabilecej bir bütçem rahat bir şekilde var
Hocam alt paket fiyatını baz alalım 1.2 m 300k kusur menzilli bizde Duster 2023 var 1.5 2x4 dizel 1.100 bandı bu fiyatı eder mi? hayatta etmez ama sırf az yakıyor diye 100 km düz yol 4.5/5 lt yokuşlu virajlı yollarda 6lt geçmiyor sırf bundan tutuyor ama 1.2 ye satılan toog o parayı şahsen sonuna kadar hakettiği düşünüyorum sarı sitede 1.4 e full paket togg satanlar var

Berkarda

80+ Silver
gülmekten öldüm resmen

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
superb tercih olabilir
geniş iç hacim
motor 1.5tsi güzel yürüyo
dsg şanzıman gayet başarılı
araç donanım olarak da baya dolu
gösteriş de güzel
1.5 tsi motor da yağ yakma sorunu var

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Arabadan anlamam da geçen yolda canlı canlı Togg gördüm. Abi araba yıkılıyordu ya. Müthiş bir şeydi. Lacivert rengiydi. Olm müthişti.
Aşırı iyi, şu anda seri üretimde olan tek motor versiyonu. Bir de ileride çift motor olanlar çıkacak, onlar daha da dehşet. 🔥

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
TOGG kalitesini binmeyen anlamaz.

hocam şakasız o parayı haketmeyen arabalardan biri net
Çok yakıyor ama sağlam araç. (amg olandan bahsediyorum)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,505
Üyeler
160,853
Son üye
yusi.xdewwe
Top Bottom