Geçenlerde biliyorsunuz epic verileri calindi. 2 gun önce sabah mail geldi epic sifreniz degistirildi diye ancak ben uzun zamandir dokunmuyordum o maili alinca epic sifreyi tekrar degistirdim ve mail sifresini yeniledim. Akşama doğru bu sefer bagli oldugu mail için supheli etkinlik uyarisi maili...
Merhabalar, telefonda yanlış anlamadıysam ekran yanığı oldu ve garantisi bitmiş durumda. Bunu ücretsiz değiştirme yaptırma şansım var mı? ve bu yanık gün geçtikçe artar mı yoksa idare eder mi beni bir süre
ilk defa böyle bir oyun almak istiyorum. Para kazanmak için illa para vermek gerekiyor mu? haftalık 200 300 lira kazansam yeter kafasındayım. İkinci olarak kişisel kazanmak mümkün mü?
çevremde herkes sigara alkol içiyor. ama tek bir kere heveslenmedim nedeni ise içtiğimde ne sağlığıma nede cebime hiç bir fayda olmayışı. eğer içince bazı şeylerin değişeceğine inansaydım bende çoktan başlamış olurdum fakat anlık olarak rahatlık hissinden başka bir şey vermiyor hatta krize...
düşündüğün gibi zor olmayacak, her şey komutanlara ve bölükteki arkadaşlarına bağlı ancak disiplin olduğu için kavga gürültü olması çok nadir. En çok zorlanacağın yer acemilikteki 1 ay olur. Hem alışma süreci hem yabancılık yüzünden ancak usta birliğine geçince rahatladığını hissediceksin
Merhaba arkadaşlar, udemy veya youtube gibi platformlar üzerinden kimleri tavsiye edersiniz. Ama tek isteğim kendi kitabını almaya mecburmuş gibi hissettiren hocalar olmasın buna örnek olarak Özer Kiraz. O yüzden sevmiyorum. Siz kimleri önerirsiniz
normalde bu konuya girenler oyun ile alakalı nickler önermenizi isteyeceğimi sanmış olabilir ancak yazılımla alakalı bir nick istiyorum ve bir türlü kafama yatan uzun süre benle olacak bir nick bulamadım öneriniz varmıdır.