Neler Yeni

Askerlik sanıldığı gibi zor mu?

erenkasap

80+
Benim Ocak ayında askerliğim var muhtemelen. Askerlik zor mu arkadaşlar (Allah korusun) şehit olma olasılığım var mı? Bide böyle içinde 3000-4000 kalorilik kumanya paketleri oluyo onlardan veriyorlar mı?

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
çok uçuk şeyler düşünme. takribi 5 ay boyunca tuvalet temizle, sigara topla, bahçe süpür, gibi işlerle uğraşacağın vatani görev....

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Düştüğün yere ve başındaki komutanlara göre değişir. Aynı birlikteki bir bölük rahatken diğeri zor olabilir. Tamamen şansına kalmış.

Ama öyle dağa bayıra terörist kovalamaya götürmezler. O işleri sözleşmeli ve kadrolu askerler yapıyor.
Jandarmaya düşersen sıkıntılı bir olaya girebilirsin. Tabi onda bile komutanlar erlerini korumaya çalışır.

Enesm06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Enes
düşündüğün gibi zor olmayacak, her şey komutanlara ve bölükteki arkadaşlarına bağlı ancak disiplin olduğu için kavga gürültü olması çok nadir. En çok zorlanacağın yer acemilikteki 1 ay olur. Hem alışma süreci hem yabancılık yüzünden ancak usta birliğine geçince rahatladığını hissediceksin

alkolikpanda

80+ Bronze
Benim Ocak ayında askerliğim var muhtemelen. Askerlik zor mu arkadaşlar (Allah korusun) şehit olma olasılığım var mı? Bide böyle içinde 3000-4000 kalorilik kumanya paketleri oluyo onlardan veriyorlar mı?
valla seni bilmem de ben askerde kalmayı düşünüyorum ve vatanım uğrunda gerekirse can da veririm nolacak miss gibi işte şehit olucan direkt cennetliksin :)

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Öyle terörist avlamaya göndermezler ki seni onları sen yapmıyorsun.
İşte gündelik duyduğun temizleme işleriyle uğraşırsın büyük ihtimalle ama askerliğin öyle göründüğü kadar kolay olduğunu düşünmüyorum.
Gitmeden güzel bir kardiyo antremanı yapabilirsin malum koşacaksın, zıplayacaksın.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
17 yaşında olduğunu söylemiştin sanırım ben okuyacağım bahanesi ile mezunların yaptığı gibi askerliği 1-2 yıl geciktirebilirsin diye biliyorum internete veya tanıdıklarına sor

erenkasap

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
17 yaşında olduğunu söylemiştin sanırım ben okuyacağım bahanesi ile mezunların yaptığı gibi askerliği 1-2 yıl geciktirebilirsin diye biliyorum internete veya tanıdıklarına sor
19 yaşındayım. Niye geciktireyim? Geciktirsem böyle soru sormam zaten. Ailemin baskılarından kurtulmam lazım bir an önce.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ

cukumera21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Hasan Kaya
Komutana bağlı biraz yapacağın işler, düştüğün yer falan önemli bu konularda.

Yazıcı,kantin,haberci,kademe,yemekhane, çaycı görevleri var. Çaycı ve haberci rahat acemi birliğin tadını çıkar 5 ay içinizden geçecekler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,811
Üyeler
160,606
Son üye
YanfoX
Top Bottom