Neler Yeni

sizce açılmak için doğru söz nedir?

NightWish2434

80+ Silver
yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

yarın açılayım mı sence
açıl kanka ölümlü dünya ya reddeder yada kabul eder. yeterince ilgili isen (onun hoşuna gidecek hareketle) zaten sende o kız.

milenix

80+ Gold
Söyledinmi bugün
Sonuç ne sonuç
"uzun zamandır neyi bekliyordun ki? sınava çok az kaldı ve şuan başka birşeyi düşünmek istemiyorum. senin için sınavlar bir anlam ifade etmiyor olabir. hiç çalışmasan bile en tepelerdesin. ama herkes sen değil. sınavlar bitsin bu konuyu tekrar konuşuruz." dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

açıl kanka ölümlü dünya ya reddeder yada kabul eder. yeterince ilgili isen (onun hoşuna gidecek hareketle) zaten sende o kız.
açıldım

Enesm06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Enes
"uzun zamandır neyi bekliyordun ki? sınava çok az kaldı ve şuan başka birşeyi düşünmek istemiyorum. senin için sınavlar bir anlam ifade etmiyor olabir. hiç çalışmasan bile en tepelerdesin. ama herkes sen değil. sınavlar bitsin bu konuyu tekrar konuşuruz." dedi
üzüldüm. tatlı dille olumsuz cevabını vermiş. tekrar konusuruz demesine bakma onunda aklında öyle bişi olsaydı yolunu bulurdu sağlık olsun deyip geç

milenix

80+ Gold
üzüldüm. tatlı dille olumsuz cevabını vermiş. tekrar konusuruz demesine bakma onunda aklında öyle bişi olsaydı yolunu bulurdu sağlık olsun deyip geç
aslında böyle bir şey diyeceğini hissetmiştim son bir kaç aydır derslerle daha fazla ilgilenmeye başlamıştı artık başka şeylerle fazla ilgilenmiyordu

Enesm06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Enes
aslında böyle bir şey diyeceğini hissetmiştim son bir kaç aydır derslerle daha fazla ilgilenmeye başlamıştı artık başka şeylerle fazla ilgilenmiyordu
sıkma canını ileride belki de iyi olmamış diyeceksin. En azından şansını denemiş oldun

milenix

80+ Gold

milenix

80+ Gold

EmreUzn3

80+ Bronze
kabul ederdim şu sınavlar bitsin tekrar konuşuruz dedi
kabul ederdim dediğine göre sınavlardan dolayı şuan istemiyor sınavı bahane olarak kullanıp umut verip sınav bitsin kabul ederdim demez yani sınav sonrası olalım diyor .Hiç olmak veya öylesine cevap vericek olsa sadece sınavlara odaklanıyorum sevgili olamam derdi. kabul ederdim demezdi

Son düzenleme:

milenix

80+ Gold

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,671
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks