Neler Yeni

sizce açılmak için doğru söz nedir?

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,671
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
valla ya
sizin arkadaşlığınız daha yeniydi ben ortaokuldan beri tanıyorum ve en yakın arkadaşlarımdan biri samimiyiz bide birbirime çok yardımımız dokundu
o kadar tanıyorsun ne diyeceğin hakkında ufakta olsa bi fikrin vardır

milenix

80+ Gold
o kadar tanıyorsun ne diyeceğin hakkında ufakta olsa bi fikrin vardır
bir yandan kabul edecek gibi hissediyorum diğer yandan etmeyecek gibi hissediyorum
aslında çok konuşkan değil çok fazla kişiylede samimi değil erkek olarak en fazla samimi olduğu kişi benimdir şuana kadar sevgilisi hiç olmadı çok arada kalıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
kucuk nibba
olum senin olayın ne la herkese bi laf atma peşindesin okuya okuya kafayı yedim kim nasıl ölücekse ölsün bırak adamların peşini sende böyle gidersen insanlara laf atmaktan başka bir şey yapamadan ölüceksin (bana da musallat olma pls)
adamların yazdıkları şeye bi bak sonra bana gel laf et.

milenix

80+ Gold
bak işte bak. tüm araplar'a işkence edilmesi gerektiğini savunan adam bana arap yalakası diyor. ben de buna yalnız öleceksin dediğimde ağlıyorsunuz. helal.
Türklere "türko" dediğine arapları bu kadar savunduğuna göre ya arapsın ya da arap yalakası + benim ve diğerlerinin nasıl öleceği seni ne alakadar ediyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
kucuk nibba
Türklere "türko" dediğine arapları bu kadar savunduğuna göre ya arapsın ya da arap yalakası + benim ve diğerlerinin nasıl öleceği seni ne alakadar ediyor?
ben türklere türko demedim, sana türko dedim???? sdkglnsdlkg

milenix

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
kucuk nibba
ee "türko" kelimesiyle türk ırkına aşağılamış olmadın mı halen yüzsüz yüzsüz konuşuyorsun
hayır ben seni aşağılamış oldum. bir milleti genelleyerek hepsine işkence edilmesi gerektiğini savunan sensin. sapık herif. hala haklı çıkma çabasındasın.

milenix

80+ Gold
hayır ben seni aşağılamış oldum. bir milleti genelleyerek hepsine işkence edilmesi gerektiğini savunan sensin. sapık herif. hala haklı çıkma çabasındasın.
evet işkence edilmesini savundum halen fikrimin arkasındayım bundan sapıklığı nasıl çıkarttın ve 2 gündür karşı argüman bile sunmadın ama kendinin haklı olduğunu iddia ediyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve lütfen git başka yerde savunmanı yap bu konuyu kirletme

Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
kucuk nibba
evet işkence edilmesini savundum halen fikrimin arkasındayım bundan sapıklığı nasıl çıkarttın ve 2 gündür karşı argüman bile sunmadın ama kendinin haklı olduğunu iddia ediyorsun
NE KARŞI ARGÜMANI İSTİYORSUN HOCAM SEN? ÇIKMIŞSIN HEPSİNİ ÖLDÜRELİM DİYORSUN. KARŞI ARGÜMAN MI LAZIM Bİ DE SANA? BUNDAN SAPIKLIĞI NASIL ÇIKARTTIN DİYOR YA. ALLAHIM SABIR VER.

milenix

80+ Gold
NE KARŞI ARGÜMANI İSTİYORSUN HOCAM SEN? ÇIKMIŞSIN HEPSİNİ ÖLDÜRELİM DİYORSUN. KARŞI ARGÜMAN MI LAZIM Bİ DE SANA? BUNDAN SAPIKLIĞI NASIL ÇIKARTTIN DİYOR YA. ALLAHIM SABIR VER.
evet arapların pislik olmadığını iddia ediyorsan kanıt sunmalısın ve cidden sapıklık ne alaka kafan mı güzel

Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
kucuk nibba
evet arapların pislik olmadığını iddia ediyorsan kanıt sunmalısın ve cidden sapıklık ne alaka kafan mı güzel
1676312670004.png

hayır reis sana neden tüm arap halkına işkence etmememiz gerektiğini anlatmayacağım sdgkndlfkgd ucube

Top Bottom