Derslerim iyi çalışıyorum zaten bu zamana kadar istemiyordum fakat ne bileyim ailem fışında birinin beni sevmesini istiyorum karşı cinsten biriyle vakit geçirmek istiyorum normalde gerçekten sevgili işlerini takmayan istemeyen biriyim fakat ilk gün gördüğüm zaman içten içe bir şey hissettim
Derslerim iyi çalışıyorum zaten bu zamana kadar istemiyordum fakat ne bileyim ailem fışında birinin beni sevmesini istiyorum karşı cinsten biriyle vakit geçirmek istiyorum normalde gerçekten sevgili işlerini takmayan istemeyen biriyim fakat ilk gün gördüğüm zaman içten içe bir şey hissettim
kanka ilk olarak kız seviyor "mommy" tribine girmiş telefonu bırak ilaç yazdılar mı falan dediği zaman hastayken senle ilgileniyorsa bu bildiğin mommy tribi açıl ama bence açılman için daha erken her şey çok yeni ve kız sana telefonu bırak dediğinde 3 gün konuşmamışsın sonra dinlenirim şimdi seninle konuşmak istiyorum deseydin hoşuna giderdi kızın + okul sonrası eve yürümek başlangıçtır bi haftasonu takılalım mı diye mesaj at avm'ye vb. götürebilirsin sinemaya falan gidebilirsiniz veya sadece sahilde toplanıp oturup konuşadabilirsiniz bir şey içerken arkadaşlığı kafandan çıkar bende şuanki sevgilimle önceden arkadaştım ondan çok bariz anlaşılıyor arkadaş olduğun bi kızın senden hoşlanıp hoşlanmadığı ona açıldığım zaman onunda bana karşı bir şeyler hissettiğini öğrenmiştim diğer kızlardan kıskanıyorsa vb. %100 olur artık bu olay
Mesaj otomatik birleştirildi:
açık açık konuşsana kimsem yok bi sen varsın seni kaybetmek istemiyorum diye söze girip ondan hoşlandığını söyle
kanka çok uzatmak iyi değil valla bak kız başkasına ilgi duymaya başlar senden adım alamazsa benim durumum öyle değildi başka bi çocuğu seviyordu kıza hem açık açık belli ediyordum hoşlandığımı hemde arkadaş gibi davranıyordum 1 ay sonra sana değer veriyorum demelerle başladı 2. ay kız arkadaşlarımdan kıskandı yengeniz falan diye bahsediyordum yakın kız arkadaşlarımdan şakalaşıyorduk bu da sadece sana karşı böyleyim diyip bir sürü kızla aynı şekilde konuşuyor dedi ve trip atmaya başladı en sonunda gittim açıldım kıskandığı için
al karşına konuş bir yere davet etmek yerine konuşmak istiyorum cumartesi günü gelirsen gel konuşalım de sürekli yumuşak yüzünü görürse kolay lokma görür sıcak soğuk yap kafası karışsın
measjlarıma geç bakma sebebin ne zamanım kısıtılı konuşmak istemiyorsan söyle de telefonun başında bekliyip durmuyum de salakça tavırlar sergiliyip agresifleşir sonrasında özür dilerim sadece konuşmak istemiştim diyip yumuşarsan anında yumuşar önce agresif olucan sonra içini açıcan duygusal yanını göstericeksin vicdan azabı falan çeker
al bi sıgara sende yak kıza uzat bi derdin mi var konuşmak ister misin de gitsin sıgara içiyorsa
Sadece benle yazışmıyormuş dün sınıfımdan bir arkadaşım WhatsApp'dan yazışıyorduk aynı kız bu arkadaşımda yürüyomuş arkadaşım yüz vermeyince anladığım kadarıyla bana dönmüş ve bende mal gibi kandım fakat akıllandım artık hiç üzülmedim nedeni ise aniden ilgiyi kesip böyle yapması aşırı saçma
Aynı şeyi bana ve diğer arkadaşıma değil sınıftaki bazı kişilerde yapmış
Sadece benle yazışmıyormuş dün sınıfımdan bir arkadaşım WhatsApp'dan yazışıyorduk aynı kız bu arkadaşımda yürüyomuş arkadaşım yüz vermeyince anladığım kadarıyla bana dönmüş ve bende mal gibi kandım fakat akıllandım artık hiç üzülmedim nedeni ise aniden ilgiyi kesip böyle yapması aşırı saçma
Holmes kendine müzisyen pide söyleme ani geldi aklıma
Uzak dur agam bu insanlardan sıkma canını dicem zaten sallamamis olman lazım bunları öğrendikten sonra