Neler Yeni

Beyler bende odunluk var mı?

Hocam, siz birazcık bu konuya takılmışsınız. İçinizi rahat tutun. Aynı zamanda başta dediğiniz "Buyrun" lafı o kadar düzgün ki hiç odunluk yok. İstek atmış sizde yazmışsınız, kız da bunu garip bulmuş o kadar. Bir süre sonra unutursunuz. :D

Kızlara, günde bir sürü garip mesajlar geliyor zaten. Öyle düşünün.
Peki sadece tanıdıklar var diyor hesabımda. Burada ne demek istemiş olabilir? Yani bir dürtüleri vardıda sonradan bu benim attığım ilk mesaj mı onları bitirdi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
...
Ben nasıl yapsam bilemedim. Galiba en baştaki o "buyrun" tabirim çok odunca oldu sanırım.😕
Mesaj otomatik birleştirildi:

Galiba bu iş olmaz, dimi?
Hocam, kız ilk başta garipsemiş olsa bile eğer konuşmaya devam ederseniz iyi bir sohbet gerçekleştirirsiniz diye düşünüyorum.

Baktınız kız rahatsız olmaya devam ediyor bırakırsınız.

Peki sadece tanıdıklar var diyor hesabımda. Burada ne demek istemiş olabilir? Yani bir dürtüleri vardıda sonradan bu benim attığım ilk mesaj mı onları bitirdi?
Bence, tanıdıklar var diyorken gerçek hayatta tanıdıkları ekli demek istemiş olabilir. Aynı zamanda işte ortaokulda veya lisede aynı sınıfta oldukları(ayıp olmasın diye çıkarmadıkları.) ekli olabilir.

Ve hocam 1 mesaja dürtü hemen biter mi ya. :D

Hocam, kız ilk başta garipsemiş olsa bile eğer konuşmaya devam ederseniz iyi bir sohbet gerçekleştirirsiniz diye düşünüyorum.

Baktınız kız rahatsız olmaya devam ediyor bırakırsınız.

Bence, tanıdıklar var diyorken gerçek hayatta tanıdıkları ekli demek istemiş olabilir. Aynı zamanda işte ortaokulda veya lisede aynı sınıfta oldukları(ayıp olmasın diye çıkarmadıkları.) ekli olabilir.

Ve hocam 1 mesaja dürtü hemen biter mi ya. :D
Peki ne yapiyim? Şu an yeni hesap duruyor. Kızın hesabıda duruyor. Ne yaziyimde ne diyim bilmiyorum. Olmiycak bu iş diye içimden bir ses diyor ama. Bilemedim ne yazmam gerekli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
...
Peki ne yapiyim? Şu an yeni hesap duruyor. Kızın hesabıda duruyor. Ne yaziyimde ne diyim bilmiyorum. Olmiycak bu iş diye içimden bir ses diyor ama. Bilemedim
Hocam, ilk olarak olumsuz düşünmeyin. Bir keresinde bir şey okumuştum, ne kadar gerçek bilmem, ama insanların endişelendiği şeyerlin gerçekleşmeme oranı %95.

Bir süre sonra, "Naber" falan deyin kız yine konuşmaya devam ederse sizde dostça konuşmaya falan devam edersiniz. Ama diyelim ki kız rahatsız oluyor veya sürekli ters ters cevap veriyor anlarsınız ki olmaz...
Belki konuşma arkadaşı olursunuz.

Hocam, ilk olarak olumsuz düşünmeyin. Bir keresinde bir şey okumuştum, ne kadar gerçek bilmem, ama insanların endişelendiği şeyerlin gerçekleşmeme oranı %95.

Bir süre sonra, "Naber" falan deyin kız yine konuşmaya devam ederse sizde dostça konuşmaya falan devam edersiniz. Ama diyelim ki kız rahatsız oluyor veya sürekli ters ters cevap veriyor anlarsınız ki olmaz...
Belki konuşma arkadaşı olursunuz.
Tamam ama bu beni diğer kullandığım 2.fake hesaptan engelledi ve ben şu an yeni hesaptan yazıcam eğer yazarsam. Kendimi tekrar nasıl tanıtıcam onuda bilmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
...
Tamam ama bu beni diğer kullandığım 2.fake hesaptan engelledi ve ben şu an yeni hesaptan yazıcam eğer yazarsam. Kendimi tekrar nasıl tanıtıcam onuda bilmiyorum.
Nazikçe selam vermeyi deneyin. Direkt yazın ben o size bana mesaj yazdınız diyen kişiyim diye. Sonra şunu diyebilirsiniz. Önce ki sefer biraz tuhaf davranmış olabilirim(kıza göre). Birazcık konuşmak ister misiniz? gibisinden bir şeyler deneyebilirsiniz hocam.

Nazikçe selam vermeyi deneyin. Direkt yazın ben o size bana mesaj yazdınız diyen kişiyim diye. Sonra şunu diyebilirsiniz. Önce ki sefer biraz tuhaf davranmış olabilirim(kıza göre). Birazcık konuşmak ister misiniz? gibisinden bir şeyler deneyebilirsiniz hocam.
Dediğiniz şekilde biraz uzun oldu ama yazdım. Başınada engellemeden lütfen bir dinleyin yazdım, ama nafile. Yine engelledi o kadar uğraşmama rağmen. Bu arkadaşın derdi neydi inanın anlamıyorum. Ya bir ışık vardı içinde, ama benim yazdığım şeyden sonra o ışık gitti. Ya da başından beri oyalamaya çalışmış sanırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
...
Dediğiniz şekilde biraz uzun oldu ama yazdım. Başınada engellemeden lütfen bir dinleyin yazdım, ama nafile. Yine engelledi o kadar uğraşmama rağmen. Bu arkadaşın derdi neydi inanın anlamıyorum. Ya bir ışık vardı içinde, ama benim yazdığım şeyden sonra o ışık gitti. Ya da başından beri oyalamaya çalışmış sanırım
Hocam, o zaman boşverin zaten size öylesine istek atmış. Belli ki, sizin de dediğiniz gibi takip ettiği sayısı arttığına göre gerçekten önüne gelen herkese istek atan birisi ve kız, sizin ona mesaj yazmanızdan rahatsız olduğuna göre bu iş olmaz.
İçinde ışık olduğunu da sanmıyorum. Biraz sert çıkışlı birisi gibi.
Takmayın hocam, o kendi yoluna siz kendi yolunuza.

Son düzenleme:

aakif

80+ Bronze
Odun gibi değil de ezik gibi olmuşsun dostum. Sana istek atmış beğendiysen gt atarsın sonrasında mesajlaşma başlar falan filan. Sen isteği kabul edip -veya etmeyip fark etmez- gt atmadan buyrun yazınca kız seni kafada silmiş sevgilin var falan diye düşünmüştür sonra başka hesaplardan da yazınca abaza ezik olduğunu düşünmüştür. Daha fazla kıza mesaj atma kendini daha da ezik konumuna düşürürsün.

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Mehmetcan İvrendi
Bir kız İnstagramdan istek atmıştı. O sıra işim çıktı ve fazla detaylı yazamadım. Buyrun? Diyip bıraktım. Zaten mesaj isteği kabul edilmeli yazıyordu. Ben daha sonra diğer hesabımdan acaba tabirimi mi beğenmedi diyerek iletişim kurdum. İşte siz her istek atana soruyor musunuz falan dedi. Sadece hesap önüme çıktı ve atayım dedim diye söyledi. Bende iletişim kurmam gerekir diye söyledim. O da dedi ki; tamamda her istek atan kişiylede iletişim kurmak gerekmez değil mi, diye söyledi.

Bu kızın derdi ne arkadaslar, ben anlamadım.
Hocam Sıradan bir yerleri kalmış T.C kızı boş verin Dışar'da Ne kadar Keko/Serseri erkek varsa Onlara Aşık olup sonra şiddet görünce veya aldatılınca Lanet olsun Siz Tüm Erkekler aynısı'nız diyen Sıradan Kız tipi belli

Amacına gelirsek muhtmelen Sizle sohbet etmek istiyor (daha doğrusu begendiği tipini iyi bulduğu Erkeklerle sohbet etmek istiyor) Ama O size yaklaşmak yerine sizin ona yaklasmanızı istiyor yani Kısaca Amacı Sohbet etmek değil Sadece 2 laf edip övgü alıp yarın dısarı çıkmadan önce Bı taraflarını kaldırmak o kadar genelde bunu bir erkek rarafından reddedilen veya beğenilmeyen veya Acaba Nasılım erkekler begenirmi diye Aklına her hafta 1-2 defa gelen yani kızların %70 yapıyor

Boş ver geç (Gerçi sende her istek atanla olurmu vs. Dediğine göre diğer erkeklerden çok farkın yok ama neyse)

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
Talha Açıkgöz
Ben nasıl yapsam bilemedim. Galiba en baştaki o "buyrun" tabirim çok odunca oldu sanırım.😕
Mesaj otomatik birleştirildi:

Galiba bu iş olmaz, dimi?
Buyurun demek yerine tanışıyor muyuz felan demen daha iyi olurdu ama bosver iyi yapmissin kiza bak sohbetin olmayanla takiplesmiyor musun diyor

Kara*

80+ Silver
yav babam asıl böylelerine odun olmalısın yeniden yazayım falan dersen kendini düşürürsün. artık şöyle bir mevzuya gidiyor buyrun veya senin gibi yazınca "kavdesim bu kadav ciddi ovma kavfesim" adı altında daha çok uyuz etmeye çalışırlar. aynı tepkiyi karşı taraftan alıyoruz bazen ya da bize denk geliyorlar nabıyon kız derim baktım ilerlemiyor hemen atarım kafadan.

Hocam Sıradan bir yerleri kalmış T.C kızı boş verin Dışar'da Ne kadar Keko/Serseri erkek varsa Onlara Aşık olup sonra şiddet görünce veya aldatılınca Lanet olsun Siz Tüm Erkekler aynısı'nız diyen Sıradan Kız tipi belli

Amacına gelirsek muhtmelen Sizle sohbet etmek istiyor (daha doğrusu begendiği tipini iyi bulduğu Erkeklerle sohbet etmek istiyor) Ama O size yaklaşmak yerine sizin ona yaklasmanızı istiyor yani Kısaca Amacı Sohbet etmek değil Sadece 2 laf edip övgü alıp yarın dısarı çıkmadan önce Bı taraflarını kaldırmak o kadar genelde bunu bir erkek rarafından reddedilen veya beğenilmeyen veya Acaba Nasılım erkekler begenirmi diye aklına her hafay 1-2 defa gelen yani kızların %70 yapıyor

Boş ver geç (Geeçi sende her istek atanla olurmu vs. Dediğine göre diğer erkeklerden çok farkın yok ama neyse)
Hocam çok iyi açıklamışsınız. Kızın beni şu şekilde bulduğunu düşünüyorum; ben bi mizah sayfasına yorum yapmıştım. Yani bir yorumun altına yanıt olarak ve güzel bir yorumdu bu. Kızın buradan görüp istek attığına eminim. Ama maden bu kadar istiyodu da, neden hemen kestirip atmak istedi ona anlama veremedim. Bana diyo ki, sadece tanıdıklarım ekli falan. Yani kesinlikle ilk baştaki o "buyrun" kelimesi bişeyler olucaksada engelledi bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,252
Üyeler
165,151
Son üye
Aleksey Rıkov
Top Bottom