Neler Yeni

Beyler bende odunluk var mı?

yav babam asıl böylelerine odun olmalısın yeniden yazayım falan dersen kendini düşürürsün. artık şöyle bir mevzuya gidiyor buyrun veya senin gibi yazınca "kavdesim bu kadav ciddi ovma kavfesim" adı altında daha çok uyuz etmeye çalışırlar. aynı tepkiyi karşı taraftan alıyoruz bazen ya da bize denk geliyorlar nabıyon kız derim baktım ilerlemiyor hemen atarım kafadan.
Yani varya hocam hani bu işlere zaten uzak bakardım hep. Dm'den konuştuğum kızlarlada hiç bi zaman ciddi olmak istemedim, onlar bi takım gayretlerde bulunsada. Sonra hatalı olan, odun olan ben oluyorum. Ama gerçekten mesafeyle yaklaşmak ya da hiç yaklaşmamak gerekliymiş, bunu tekrar tekrar idrâk etmeye başladım.

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
Mehmetcan İvrendi
Hocam çok iyi açıklamışsınız. Kızın beni şu şekilde bulduğunu düşünüyorum; ben bi mizah sayfasına yorum yapmıştım. Yani bir yorumun altına yanıt olarak ve güzel bir yorumdu bu. Kızın buradan görüp istek attığına eminim. Ama maden bu kadar istiyodu da, neden hemen kestirip atmak istedi ona anlama veremedim. Bana diyo ki, sadece tanıdıklarım ekli falan. Yani kesinlikle ilk baştaki o "buyrun" kelimesi bişeyler olucaksada engelledi bence.
Muhtemelen "buyrun" deyince sizin aradığı naber vs. Diye yavsamaya başlayan ve onun aradığı İQ'su %-100 olan Tipler'de olmadığınızı yani sizden Övgü almak bir taraflarını kaldırmak için çok uraşması gerektiğini çıkardı "buyrun" derken Çünkü "buyrun" kelimesi onlara göre uzak mesefali davranma anlamına geliyor onlar Direk onları övüp Köpekleri olacak Ve naber yerine "nbr" gibi Ergence kısaltmalar kullanacak -100 IQ erkekleri arıyorlar hatta açıkcası yine engellemiş iyi bu tarz kızlar genel'de "buyrun ne A* Köylümüsün" diyip aşşagılıyorlar insanları

Ucuz yırtmıssınız boş verin O***** çok sokakta Emin olun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,847
Üyeler
164,208
Son üye
Eisenheim1907
Top Bottom