Neler Yeni

Seni arkadaş olarak görüyorum, her zaman da öyle olacak

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Murat
lisedeki klasik tiplemeler, çok takma dediğin gibiyse kız utanmıştır. Hoşlandığım biri var diyorsa belki o istemiyordur yada seni uyutuyordur fazla ihtimal var 🤔
İnstada 70 takipçisi var, kız çok utangaç ve kendi çapında dolaşıyor ortamci bir kız değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Murat
Yok mu bir taktik bir yol gösterin ya

mfm125

80+ Silver
Yok mu bir taktik bir yol gösterin ya
Kanka öncelikle kız utanmış bu bir gerçek seni takipten çıkarma nedeni bence bu.Hoslandigim başka biri var demiş ya gerçekten öyle yada seninle sevgili olmak sitemiyor senin burada yapacağın şey gidip kızla yüz yüze konuşmak olmalı tabi ortalık yerde konuşmayın kız utaniyormus.onun dışında bir şey diyemem gelişmeleri yazman lazım
Bide Kürşat abim yorumlasin konuyu (@Kürşat K.T.K )

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kanka öncelikle kız utanmış bu bir gerçek seni takipten çıkarma nedeni bence bu.Hoslandigim başka biri var demiş ya gerçekten öyle yada seninle sevgili olmak sitemiyor senin burada yapacağın şey gidip kızla yüz yüze konuşmak olmalı tabi ortalık yerde konuşmayın kız utaniyormus.onun dışında bir şey diyemem gelişmeleri yazman lazım
Bide Kürşat abim yorumlasin konuyu (@Kürşat K.T.K )
Başka kız mı yok dalgana bak boşver önüne çıkar illaki takılmayın böyle şeylere

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Murat
Arkadaşlar şunu farkettim ben kızın sınıfına gidince sınıfta olsa 1-2 dakika sonra çıkıyor mesela ben her uzun tenefüste o sınıftayım sınıfa gidersem sınıftan çıkıp bahceye çıkıyor sonra orda 20 dakka durup bahçeye iniyorum arkadaşla beni görüyor bahçede sınıfa çıkıyor yani ben nereye gitsem tam tersine gidiyor utançtan sanırım hepsi bilmiyorum sizce?

mfm125

80+ Silver
Arkadaşlar şunu farkettim ben kızın sınıfına gidince sınıfta olsa 1-2 dakika sonra çıkıyor mesela ben her uzun tenefüste o sınıftayım sınıfa gidersem sınıftan çıkıp bahceye çıkıyor sonra orda 20 dakka durup bahçeye iniyorum arkadaşla beni görüyor bahçede sınıfa çıkıyor yani ben nereye gitsem tam tersine gidiyor utançtan sanırım hepsi bilmiyorum sizce?
Dediklerine göre hepsi utançtan sen kizi bir kosyeye çek ve konuş hazır tatilde geliyo daha rahat olur

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
779
İsim
yunusemre
eger boyleyse utanıyodurda ılk mesajı okuyuncada tıpten ya da baska sevdıgı bırı var dıye boyle yaptıgını dusundum garıp ama bence senden hoslanıyo ama cok utangac son yazdıklarına gore yorumluyorum bunu tabıkıde

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Murat
eger boyleyse utanıyodurda ılk mesajı okuyuncada tıpten ya da baska sevdıgı bırı var dıye boyle yaptıgını dusundum garıp ama bence senden hoslanıyo ama cok utangac son yazdıklarına gore yorumluyorum bunu tabıkıde
Bende hoşlansa 5 sosyal medya platformundan cikarir miydi

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
779
İsim
yunusemre
Bende hoşlansa 5 sosyal medya platformundan cikarir miydi
ya benım bır arkadasım vardı ılkokuldan berıdır tanıdıgım bır kızla konusuyo kız sohbetı kesıyo arkadasım yazıyodu ama hıc bakmıyodu aynı boyle utancgac sonra arkadasımla derınce bır konusuyolar ve bırbırlerıne acılıyolar 5 yerden engellemek bıraz garıpmıs ama boyle olabılır ya da hoslandıgı baska kısı vardır ama bence fazla utangac ya da bazı kızlar aılesınden oturu hıc bır erkekle konusmaz oda olabılır sen harıc baska erkeklerle cok sık konusuyomu

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Murat
ya benım bır arkadasım vardı ılkokuldan berıdır tanıdıgım bır kızla konusuyo kız sohbetı kesıyo arkadasım yazıyodu ama hıc bakmıyodu aynı boyle utancgac sonra arkadasımla derınce bır konusuyolar ve bırbırlerıne acılıyolar 5 yerden engellemek bıraz garıpmıs ama boyle olabılır ya da hoslandıgı baska kısı vardır ama bence fazla utangac ya da bazı kızlar aılesınden oturu hıc bır erkekle konusmaz oda olabılır sen harıc baska erkeklerle cok sık konusuyomu
Oncelikle kız beni engellemedi sadece takipten cikardi heryerden gerçi hemen hemen aynı neyse diğer soru erkeklerle hiç konuşmuyor sadece sınıfta 2 erkekle konuşuyor onun haricinde konuştuğu yok bana demisti ki ben bir erkeğin yanına gidip konusamam utanırım dedi

Sherlockholmes12

80+ Bronze
bu işin arkasını bırakma ne olursa olsun kızın neden böyle davrandığını öğren normal şartlarda birinin düşüncesi bu kadar çabuk değişemez çünkü. o yüzden okul çıkışı yakalayıp bir konuş

Top Bottom