Neler Yeni

aşk meşk herkes buraya

Kara*

80+ Silver
arkadaşlar benim bi sevdiğim vardı geçen karne alımında bir kıvılcım yandı gibi oldu 3 ay boyunca yaz tatilinde full konuştuk. Ama hani öyle bi yazıyo ki görsen seviyo zannedersin ki boşlukta olduğu için yazıyormuş bunu geç öğrendim.Öyle böyle yaz tatili bitti kasım aylarında bana yazdığı şey , benden hoşlanıyor musun hoşlanmıyor musun anlamıyorum fazla dolandırıyosun açık değilsin vs. ben seni arkadaş olarak görüyorum öyle de kalmak istiyorum dedi. Şimdi anlayabiliyorum çoğu şeyi ama içime fazla oturmuştu her yerden engelledim çıkarttım ertesi gün okulda faceden de çıkaraydın dedi ordan da 1 ay sonra falan kendi çıkardı. Öyle anlatmak istedim arkadaşlar tavsiyesi olan varsa buyursun.
Abi bildiğin klasik kız modunu senin üstünde kullanmış keşke kanmasaydın. Genelde bu tipler boşlukta olduğu zaman en yakınlarına kadar yüz gösterir baktı kendisine göre yeni jokerlerini bulduğu an şak diye seni yarı yolda bırakır bahanelerinin önüne G3'le bile sıksan işlemez. O kafadalar çok tehlikeliler en uzak durulması kız tipidir aman aman benden uzak berkecanlara yakın olsun diyim anlarsın. Bir de ben şunu çok gördüm kızlar sevdiği kişiyi elde edene kadar deli gibi seviyor uğraşıyor didiniyor elde edince bi sıkılmalar falan başlıyor sadece kaşarları demiyorum normal seveceğin default kızda bile bunlar çıkabiliyor. Tabi karakter en önemlisi ama genelde ben bunları gördüm hep bi böyle sıkılmaları var gören boğazına bıçak dayıyorda öyle darlıyor sanacak geçmiyor asla ister istemez seni tilt ediyor.

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,456
İsim
Emir Bayram
arkadaşlar benim bi sevdiğim vardı geçen karne alımında bir kıvılcım yandı gibi oldu 3 ay boyunca yaz tatilinde full konuştuk. Ama hani öyle bi yazıyo ki görsen seviyo zannedersin ki boşlukta olduğu için yazıyormuş bunu geç öğrendim.Öyle böyle yaz tatili bitti kasım aylarında bana yazdığı şey , benden hoşlanıyor musun hoşlanmıyor musun anlamıyorum fazla dolandırıyosun açık değilsin vs. ben seni arkadaş olarak görüyorum öyle de kalmak istiyorum dedi. Şimdi anlayabiliyorum çoğu şeyi ama içime fazla oturmuştu her yerden engelledim çıkarttım ertesi gün okulda faceden de çıkaraydın dedi ordan da 1 ay sonra falan kendi çıkardı. Öyle anlatmak istedim arkadaşlar tavsiyesi olan varsa buyursun.
la samet napıyon dd

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Samet Yaman
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,852