Neler Yeni

sizce açılmak için doğru söz nedir?

saleRan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
soru başlıktaki gibi sevdiğim kıza açılacağım bugün görüşme ihtmalimiz var ne diyeceğimde kafa mı kurcalıyor ben seni seviyorum demeyi düşünüyorum kısa ve öz olduğundan sizce ne demeliyim?
O an içinden ne geliyosa onu demelisin çok da kurcalamanın bi manası yok.

saleRan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
"uzun zamandır neyi bekliyordun ki? sınava çok az kaldı ve şuan başka birşeyi düşünmek istemiyorum. senin için sınavlar bir anlam ifade etmiyor olabir. hiç çalışmasan bile en tepelerdesin. ama herkes sen değil. sınavlar bitsin bu konuyu tekrar konuşuruz." dedi
Güzel karşılamış bence direkt hayır dememiş iyi. Bu kurduğu cümleyle ilgili daha uzun bi yorumlama yapardım ama sınava dikkat et hocam çok kafaya takmamaya çalış bu konuyu.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
"uzun zamandır neyi bekliyordun ki? sınava çok az kaldı ve şuan başka birşeyi düşünmek istemiyorum. senin için sınavlar bir anlam ifade etmiyor olabir. hiç çalışmasan bile en tepelerdesin. ama herkes sen değil. sınavlar bitsin bu konuyu tekrar konuşuruz." dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

açıldım
red yememişsin kabulde etmemiş gene iyisin en azından içinde kalmadı

milenix

80+ Gold

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,611
İsim
Lokman Doğan
öyle ama şimdi nasıl oluruz bilmiyorum yani hem kabul etmiş hem reddetti gibi galiba bir süre daha arkadaş gibi kalıcaz
Dudağına öpücük kondursaydin keske 😂 yaşınız kaç kanka . Ayrıca üniye gideceksiniz veya biriniz gidip biriniz mezuna kalır yani ilişkiniz olsa bile uzaktan olmuyo be

milenix

80+ Gold
Dudağına öpücük kondursaydin keske 😂 yaşınız kaç kanka . Ayrıca üniye gideceksiniz veya biriniz gidip biriniz mezuna kalır yani ilişkiniz olsa bile uzaktan olmuyo be
ben 19a girdim geçen ay o 18

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,549
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
benim hatam
onun cevabını söylemeden "ne red yedim ne kabul edildim" desem herkes saçma bulur.
Durumu karmaşıklaştırma kız sana hayır dememiş şuan kendi hayatını kurtarmakla meşgul yani hala ümit var aşk güçlüdür ama her güç kontrolsüz bir enerjidir çok büyürse o zmn kırılabilir

milenix

80+ Gold
Durumu karmaşıklaştırma kız sana hayır dememiş şuan kendi hayatını kurtarmakla meşgul yani hala ümit var aşk güçlüdür ama her güç kontrolsüz bir enerjidir çok büyürse o zmn kırılabilir
ne bileyim ya her şey çok karmaşık hal aldı

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,549
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Mesaj otomatik birleştirildi:

açıldım
Kızın bu konuşması ne kadar olgun olduğunu ve sorumluluğu olduğunu gösterir seni acele karara varıp köşeye atmamış yani belkide o da sana değer veriordur bilemiorum çok karmaşık aşk her zmn karmaşıktır umarım karşılık alırsın mutlu kal nolursa olsun kırılan bişey tekrar eskisi gibi bi araya gelmez dikkat et her zmn dediğim gibi mutlu ol!!.... yoksa benim gibi halsiz kalırsın arkadaşın olarak düşmeni görmek istemem ne kadar dipte olsamda diğer insanlarıda düşünü yorum onları mutsuz etmek istemiorum aaağğhh ne diyorum ben burayı okumana gerek yok sen dertten uzak kal yeter offf....

Top Bottom