Arama sonuçları: *

1. seyitilhan61

Kitap Önerileri

Hocam Grange demişken Siyah Kan kitabını es geçmen olmamış. Jacques Reverdi reisi herkes okumalı bence.
  2. seyitilhan61

5.000TL Sistem Tavsiyesi

Hocam yeni konu açmak istemediğimden buradan sorayım diyorum. League of Legends, Cs Go, M&B Bannerlord tarzı oyunlar oynayan biriyim belki bu oyunlarını 1 2 tık üstü oyunları da PC aldıktan sonra oynayabilirim. Bu haftasonu çıkacak sistem bu ihtiyaçları fazlasıyla giderir mi? Ayrıca alacağım...
  3. seyitilhan61

DA5 Sistemi Kimler Mi Aldı ?

En azından alıma sınır getirilebilir bence. İlla herkes 1 adet alsın diye demiyorum ama bir sınır olsa bu kadar ihtiyacı için alan kişiler bilgisayarsız kalmaz. Üyelik bazında ya da ödeme yapılan kart bazında bir sınırlama getirilebilir. Donanım Arşiv'i üyelerine bir sistem yapalım çağrısında...
  4. seyitilhan61

Ana Konu Yeni DA Sistem 5 Çıktı!

İyi de kardeşim sadece 300 kez ben tıklamışımdır. Bitmesi normal lafımız yok ama böyle websitesi mi olur. Bu forumda bulunan herkes 300 kez tıklamıştır o linke en az.
  5. seyitilhan61

Ana Konu Yeni DA Sistem 5 Çıktı!

Bu görselde ki kısma giriliyor. Alışverişi tamamlaya da girebiliyorum. Ancak alışverişe devam et ve giriş yap ya da kaydol kısmına tıklayınca gerisi gelmiyor. Bu bahsettiğimin ötesine gidemedim 20 dk'dır.
Top Bottom