Hocam yeni konu açmak istemediğimden buradan sorayım diyorum. League of Legends, Cs Go, M&B Bannerlord tarzı oyunlar oynayan biriyim belki bu oyunlarını 1 2 tık üstü oyunları da PC aldıktan sonra oynayabilirim. Bu haftasonu çıkacak sistem bu ihtiyaçları fazlasıyla giderir mi? Ayrıca alacağım bilgisayar da beni şöyle bi 3 4 sene en az götürsün istiyorum. DA 5'i zaten alamadık o daha uzun süre giderdi bana sanıryorum.Abdullah abinin gtx 1650li sistemi çıkıyor, onu alırsın büyük ihtimal bu fiyatlara çıkar.
Da5 gibi iyi fps vermez ama yeter. Rdr2 gibi oyunlarda yüksek ayarlarda çok bir sonuç beklemeyin.Hocam yeni konu açmak istemediğimden buradan sorayım diyorum. League of Legends, Cs Go, M&B Bannerlord tarzı oyunlar oynayan biriyim belki bu oyunlarını 1 2 tık üstü oyunları da PC aldıktan sonra oynayabilirim. Bu haftasonu çıkacak sistem bu ihtiyaçları fazlasıyla giderir mi? Ayrıca alacağım bilgisayar da beni şöyle bi 3 4 sene en az götürsün istiyorum. DA 5'i zaten alamadık o daha uzun süre giderdi bana sanıryorum.
SSD bunu beğenmedi.İlerleyen zamanlarda PSU ve İŞLEMCİ değiştirirseniz şu anda benim gördüğüm en iyi sistemlerden biriMANTIS-1650 / Intel Core i3-10100F / GIGABYTE GTX 1650 D6 OC 4GB / 8GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
MANTIS-1650 hazır oyuncu bilgisayarı sizlere GIGABYTE GTX 1650 4GB ekran kartı ile sunuluyor. NVIDIA GTX 1650 ekran kartı İntel 10100f işlemcili ile uyumlu bir şekilde çalışarak sizlere fiyat performans odaklı bir bilgisayar sunmamızı sağlıyor.www.gaming.gen.tr
Anakartta beğenmediSSD bunu beğenmedi.
R3 1200'e B450 yakışmaz bence. En kritik parçalardan birisi SSD, diğeri PSU. Onun dışında sistem idare eder.Anakartta beğenmedi