Neler Yeni

5.000TL Sistem Tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Seyit
Abdullah abinin gtx 1650li sistemi çıkıyor, onu alırsın büyük ihtimal bu fiyatlara çıkar.
Hocam yeni konu açmak istemediğimden buradan sorayım diyorum. League of Legends, Cs Go, M&B Bannerlord tarzı oyunlar oynayan biriyim belki bu oyunlarını 1 2 tık üstü oyunları da PC aldıktan sonra oynayabilirim. Bu haftasonu çıkacak sistem bu ihtiyaçları fazlasıyla giderir mi? Ayrıca alacağım bilgisayar da beni şöyle bi 3 4 sene en az götürsün istiyorum. DA 5'i zaten alamadık o daha uzun süre giderdi bana sanıryorum.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Hocam yeni konu açmak istemediğimden buradan sorayım diyorum. League of Legends, Cs Go, M&B Bannerlord tarzı oyunlar oynayan biriyim belki bu oyunlarını 1 2 tık üstü oyunları da PC aldıktan sonra oynayabilirim. Bu haftasonu çıkacak sistem bu ihtiyaçları fazlasıyla giderir mi? Ayrıca alacağım bilgisayar da beni şöyle bi 3 4 sene en az götürsün istiyorum. DA 5'i zaten alamadık o daha uzun süre giderdi bana sanıryorum.
Da5 gibi iyi fps vermez ama yeter. Rdr2 gibi oyunlarda yüksek ayarlarda çok bir sonuç beklemeyin.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
İlerleyen zamanlarda PSU ve İŞLEMCİ değiştirirseniz şu anda benim gördüğüm en iyi sistemlerden biri
SSD bunu beğenmedi.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR