aydin.
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Bende bilmiyorum ama hawli oluyorAna konu yazmasının avantajı neyki tam?
Bende bilmiyorum ama hawli oluyorAna konu yazmasının avantajı neyki tam?
Galiba popüler olan konulara veriliyor.Bende bilmiyorum ama hawli oluyor
O bir dakika içinde siteleri takip edenler çöktü desene.Video sistem itopyaya geldikden 1Dk sonra falan yüklendi.
HarbiO değilde konu en popüler konular arasına girmeye emin adımlarla ilerliyor 3 saatte 18k hit olmuş.
Ben siteye bile giremedim. Alan arkadaşlara helal olsun.Abdullah abi sistemini sonunda çıkardı sizce nasıl? Fiyatı 9K
Yenisinde kasa ve psu daha iyi.aradaki fark ?
Birde ssd kronik sorunlu değilYenisinde kasa ve psu daha iyi.
Ayrıca piyasa çok kötüleşti.
AynenBirde ssd kronik sorunlu değil
İyi de kardeşim sadece 300 kez ben tıklamışımdır. Bitmesi normal lafımız yok ama böyle websitesi mi olur. Bu forumda bulunan herkes 300 kez tıklamıştır o linke en az.Adam 1 milyon abone, 55K kere tiklanmis siteye. Hesabinda duyurdu. Bitmesi cok normal.
Bilip bilmeden sallamayin bence.
Bi itopya maduru daha o para 45 gün gelmez . Şaka şaka Gelir kardeşim takılma sistem yoğunluğundan kaynaklıaradım açmıyolar direkt meşgule atıyorlar inşallah çözerler az para değil
1660 lı sistem olursa oda 8k veya 7500tl falan olur ama inş incehesapta olurBence bir tanesi 2060 dan daha düşük bir kart belki 1660 super diğeri de daha yüksek bir kart, umuyorumki 3060 olarak gelir
Forum üyeleri için ne zaman geliyor3 diyecektin galiba knk forum üyeleri içinde geliyor şansımız var