Mantıklı Kanks Aferim
80+ Bronze
trol mesaj yazmasanız sevinirim, kurall ihlali oluyo bundan ban yiyebilirsinlink açılmıyooooooooo
trol mesaj yazmasanız sevinirim, kurall ihlali oluyo bundan ban yiyebilirsinlink açılmıyooooooooo
Knk öbür 2 sistem hakkında hiç bir bilgi yok ondan nasıl olsun onu bilmiyoruz ama 5 hazirandan sonra olur1660 lı sistem olursa oda 8k veya 7500tl falan olur ama inş incehesapta olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Forum üyeleri için ne zaman geliyor
Bi dahaki sistem haftaya 29 unda diğeride 5 haziranda 2 sinden birini almam gerekiyor inş 8k ve altı olurKnk öbür 2 sistem hakkında hiç bir bilgi yok ondan nasıl olsun onu bilmiyoruz ama 5 hazirandan sonra olur
Md sistem gelecek diğe düşünüyorum 3 sistemden biri 10 12 k olur birtane 6 7 k ya gelir diğe düşünüyorum inş kendine uygun olanın bulursun ama 3. Hakkında hiç bilgi yok faha bir kaç güne yada 1 2 haftaya belli olur zatenBi dahaki sistem haftaya 29 unda diğeride 5 haziranda 2 sinden birini almam gerekiyor inş 8k ve altı olur
Tarihler belli zaten 22 mayıs 29 mayıs 5 haziran bu tarihlerde çıkçak 3 sistem biri çıktı inşallah 7-8 k ya bi sistem olur 1660 lı sistem olursa 1 tanesi 8k ya çıkar gibi geliyorMd sistem gelecek diğe düşünüyorum 3 sistemden biri 10 12 k olur birtane 6 7 k ya gelir diğe düşünüyorum inş kendine uygun olanın bulursun ama 3. Hakkında hiç bilgi yok faha bir kaç güne yada 1 2 haftaya belli olur zaten
Zaten foruma olan sistemin tarihinden bahsediyorum onun tarihi belli değilTarihler belli zaten 22 mayıs 29 mayıs 5 haziran bu tarihlerde çıkçak 3 sistem biri çıktı inşallah 7-8 k ya bi sistem olur 1660 lı sistem olursa 1 tanesi 8k ya çıkar gibi geliyor
Onun daha kabul edilip edilmediği belli değilZaten foruma olan sistemin tarihinden bahsediyorum onun tarihi belli değil
Ya abdullah abi dedi ya kesin olur olurrOnun daha kabul edilip edilmediği belli değil
Açık teklifYa abdullah abi dedi ya kesin olur olurr
Bu arada 3 bin mesaj hayırlı olsunAçık teklif
Ahahhaha Sağol, o değilde konuyu ana konu yaptılar şuanlık 22k hit almış yakında popüler konuya girecekBu arada 3 bin mesaj hayırlı olsun
Yarismaci arkadaslara basarilar, ben siteye ulasmayi basardim ozellikler soyle
Alıntıyı görüntüle