ugursaglam61
80+
- Reaksiyon skoru
- 40
merhaba, aldık almasına da, 3d secure ile ödedim, para çekildi, siparişlerim kısmı boş. başına böyle bir durum gelen var mı?
Hocam önceki sistemlerde kuzenim yaşadı para iade edildi umarım başınıza gelmezmerhaba, aldık almasına da, 3d secure ile ödedim, para çekildi, siparişlerim kısmı boş. başına böyle bir durum gelen var mı?
Bazi yorumlar goruyorum Abdullah beyi de elestiriyorlar , biraz yapici eleştiriler olsun arkadaslarBu dönemde 1650 Super ekran kartı 3500 TL flanken gayet güzel sistem
deme yahu, aldık diye sistemi de yormayalım dedik.. paraya blok koyunca haliyle zaten alamıyoruz, umarım öyle bir şey olmaz..Hocam önceki sistemlerde kuzenim yaşadı para iade edildi umarım başınıza gelmez
kanka sizin gibiler yüzünden site çöktü zaten almayacak adamlar bile siteye dadandı biz alamadıkAlmayacagim ama sepete eklemeyi becerdim![]()
Beni ilgilendirmiyor acikcasi, merak ettim ve girdim.kanka sizin gibiler yüzünden site çöktü zaten almayacak adamlar bile siteye dadandı biz alamadık
Almışsındır o zaman bende diğer sistemlerden 1 tanesinğ almak istiyorum ama 8k bütçem varAldım gibi görünüyor da ödeme onay bekleniyor para benden çıktı ve siparişlerim kısmında görünüyor bakalım hayırlısı
Bence bir tanesi 2060 dan daha düşük bir kart belki 1660 super diğeri de daha yüksek bir kart, umuyorumki 3060 olarak gelirAldın mı sistemi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Diğer 2 sistem ne acaba
3060 gelmez bence 6700Xt gelirBence bir tanesi 2060 dan daha düşük bir kart belki 1660 super diğeri de daha yüksek bir kart, umuyorumki 3060 olarak gelir![]()
Olabilir sadece ben umduğumu söyledim.3060 gelmez bence 6700Xt gelir